Beoordelingen van Po-On Alkmaar

Recente recensies

4.0
Delis
gisteren

Lange wachttijd. Eten was smaakloos.

Ester
1 december 2021

Eten was goed. Helaas bezorging erg laat. Na 1 uur gebeld omtrent de status van de bestelling deze zou met 20 minuten komen. Ruim 2 uur na de bestelling kwam pas het eten. Jammer de bezorger was wel correct.

Richard
30 november 2021

was weer erg lekker

Rob
29 november 2021

Op zondag 28 Nov 2021 bestelden wij via de website om 16:45 uur het maandmenu met bezorgtijd 18:00 uur. Helaas werd de maaltijd pas om 18:40 bezorgd. Hoewel dat misschien door de begrijpelijke drukte kwam door de net ingevoerde corona-sluitingstijd van 17:00 voor de horeca, werd het als gemis ervaren daarvan niet even per mail, soms of WhatsApp een berichtje te krijgen. Ook was het lekkere eten niet zo warm als we gewend waren bij alle eerder bezorgingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

veerman
28 november 2021

vlees was taai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny Trompe
28 november 2021

Het is gewoon top! Constante kwaliteit en bezorging altijd op tijd! Bestel daarom wekelijks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
28 november 2021
Baas
27 november 2021

We hebben genoten. Heerlijk gegeten

R van Galen
27 november 2021

Beetje jammer dat we 2 uur op het eten moesten wachten, zonder uitleg van Po-On

Jannie Dekker
26 november 2021

Eten was prima maar we hebben 2 uur moeten wachten tot het bezorgd werd. Zelf na 1 uur en 15 minuten gebeld. Het zou meteen bezorgd worden, het heeft toen nog 3 kwartier geduurd.

De Wit
26 november 2021

We hadden om 18uur besteld voor 19 uur eten werd na 20 uur bezorgd, ruim 2 uur gewacht

Mark J.M. van 't Schip
26 november 2021

Incompleet. Saus zat er niet bij.

Mieke
24 november 2021

Bestelling stond op tijd klaar en heerlijk gegeten !

Marije
23 november 2021

Het eten was heerlijk. Alleen bijna 2 uur moeten wachten op de bezorging.

Jelle Driesse
23 november 2021

Het was heerlijk dank je wel we komen zeker terug

Christian
23 november 2021

Ondanks dat het best druk was, stond mijn bestelling op het afgesproken tijdstip gereed. Weer heerlijk gegeten. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.B. Verweij
22 november 2021

De bestelling moet nog komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.B. Verweij
22 november 2021

Heerlijk gegeten van Tjap Tjoh met garnalen en nasi goreng.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
21 november 2021

Rond 17.30 besteld, 13x gebeld, 11x geen contact, uiteindelijk pas om 19.50 bezorgd. En geen belletje dat het lang gaat duren...waardeloos. Saté kwam overduidelijk uit vriezer. Dikke koeklaag bovenin, daaronder de saus en saté. Rest was van goede kwaliteit. Maar voorlopig geen Po-on meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.Melissen
18 november 2021

Eten echt heerlijk en super warm. Wachttijd meer dan 1 uur en 40 minuten onder de optie "zo spoedig mogelijk bezorgen" en dit is niet de eerste keer. Jammer want het eten is super.

G. Levering
12 november 2021

Erg lekker en keurig op tijd!!

Lea Barhorst
10 november 2021

Kip kerrie, deze x niet lekker, normaal tevreden

Guldenpfennig
9 november 2021

een uur wachten op eten is wel heel lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
8 november 2021

Ik heb afgesproken om 19.00 uur en kwam pas om 19.35 uur met het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska Blankendaal
8 november 2021

De bezorger was 40 min te laat en het eten was lauw warm. We hebben helaas niet lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
7 november 2021

Goed en lekker, smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moes
6 november 2021

Mihoen was niet zoals anders.Zaten grote vreemde kleur stukken vlees in.niet smaakvol.

Christa Zomerdijk
6 november 2021

Om 18.00 besteld. Om 19.00 werden we gebeld dat de bestelling nog anderhalf uur ging duren. Want het was moeilijke bestelling (maandmenu en combimenu) Geprotesteerd. Ik kon het wel ophalen binnen half uur maar bezorging zou pas om 20.00 zijn (of later) Gemeld dat ik het niet kon halen. Bestelling kwam pas om 20.10 . Kwaliteit was goed.. eten was goed warm. Maar de wachttijd voor bezorging was een nekbreker hier.

Gerard
6 november 2021
Ikke
5 november 2021

Het duurt even (ruim 1,5 uur), maar dan heb je ook wat.

Dilan
3 november 2021

-Uitstekende service - bezorging is super snel - klant vriendlijke aan de telefoon - bezorger is vriendenlijk - eten zag er en weer super uit en het was heerlijk zeker een aanrader , een van de beste van deze regio

D8ek
3 november 2021

Anderhalf uur wachten op een portie chinees eten is on acceptabel!! De kwaliteit van het uiteindelijk gebrachte eten was meer dan voldoende.

Albert Meendering
1 november 2021

altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veerman
31 oktober 2021

TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
31 oktober 2021

Top eten!!!

Anja en Rob
30 oktober 2021

Eten was dit keer lekker snel Top Eten was heerlijk Top

R. Eikenaar
28 oktober 2021

Bezorging mag wat sneller…

Klaas Zomer
28 oktober 2021

Het eten was echt zalig, vers en s

Frank
27 oktober 2021

Op tijd en keurige bezorging. Peking eend besteld en daar ben ik heel erg tevreden over smaak en kwaliteit.

arianne Boer
25 oktober 2021

Ik had het eten besteld met de vraag rond 20.00 uur te bezorgen. ERE kwam echter niets. Omdat ik ook geen bevestiging per mail had ontvangen ging ik er van uit dat ik zelf een fout had gemaakt en heb vervolgens pizza besteld. Die had ik al op toen vervolgens rond 20.45 uur het eten door jullie werd gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke Molenaar
25 oktober 2021

Als ik om 17.00 uur een bestelling plaats met het verzoek om bezorging om 19.00 uur, en ik bel al om 19.05 en dan wordt er gezegd 'nog een paar minuten' en uiteindelijk komt het eten pas om 20.00 uur, dan is het schandalig! Jammer, maar ik denk niet dat ik nog zal bestelling bij Po-On.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
25 oktober 2021

Om kwart over 4 eten besteld met levertijd kwart over 6. Werd geleverd om 10 voor 7 en niet meer lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny Trompe
24 oktober 2021

Hey was razend druk maar dan toch redelijk op tijd. Petje af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
24 oktober 2021

Weer TOP!!!!!

de Groot
23 oktober 2021

Ik had een maandmenu besteld. Dit menu kwam 25 minuten vroeger dan de afgesproken tijd aan. Ik was op dat moment mijn hond aan het uitlaten en in afwachting van mijn vriendin waarmee ik 25 minuten later het menu ging eten. De bezorger is vervolgens eerst zijn andere bestellingen gaan doen en vervolgens kwam het menu van ons 25 minuten later lauw aan. Ik vind het niet kunnen dat ik mijn verse eten vervolgens in de magnetron moet opwarmen om het nog enigzins acceptabel te krijgen. Daarnaast waren de loempia's taai. Ik ben deze handelswijze van Po-on niet gewend.

Alex
21 oktober 2021

Levering duurt soms wel even (je wordt ook meestal gebeld dat het later wordt), maar is het wachten zeker waard

Richard
20 oktober 2021

het eten had ik om 18:30 gevraagd maar dat lukt niet het werd 19:00 maar daar in tegen was het eten weer erg lekker

T
20 oktober 2021

Altijd super goed

Nico
17 oktober 2021

Bestel tegenwoordig al uur eerder i.v.m. slechte bezorging, maar als het eten nu ook al slecht gaat worden. 😢 Daar was in de regel niks op aan te merken. De nasi was gewoon bak witte rijst met natte stukken kip.

Liza
15 oktober 2021

Het was een top maaltijd en een aardige bezorger Ga zo door !!!

Erik
12 oktober 2021

Eten prima. Kroepoek was oudbakken. kon ik zo weggooien.

C Buter
12 oktober 2021

Oktober menu , veel, heerlijk en fantastisch! Ruim op tijd keurig en vriendelijk bezorgd

2 uur op eten wachten….
11 oktober 2021
Mick Oudes
11 oktober 2021

Eten is goed van smaak alleen de bezorging duurt veel te lang..wil je om 18:30 gaan eten moet je rekening houden met een bezorgtijd van 2 uur. heel slecht, laatste keer hier besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
11 oktober 2021

Gisteren was de bezorging 20 minuten later dan de afgesproken tijd en het bestelde eten iets aan de lauwe kan. misschien omdat het zondag was, heb dit nog niet eerder meegemaakt. En dan een verbeterpunt voor wat betreft de digitale menukaart op de website, wilde een extra portie Chinese bami bestellen maar kon deze niet vinden op de menukaart wel op de bestelling van het maandmenu waar ik tegen extra kosten de normale bami kon wijzigen in Chinese bami. Mijn complimenten gaan uit naar de kwaliteit van het eten , het was weer erg goed van smaak en ieder heeft genoten. Ga zo door Team Po-On.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Willeboordse
10 oktober 2021

We hebben 2uur en een kwartier gewacht, echt idioot lang, ik denk niet dat we dit nog een keer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
10 oktober 2021

Goed en lekker.

Langerijs
10 oktober 2021

Makkelijk online te bestellen, goede service, op afgesproken tijdstip bezorgd en nog lekker eten. 😋

C ten Havr
7 oktober 2021

Erg taai vlees van de Bami ala Po-on, Bestellingen waren niet warm

Richard
5 oktober 2021

was weer erg lekker

Mevr schermer
3 oktober 2021

Het eten was goed warm !! En de tomaten soep was verrukkelijk🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke
3 oktober 2021

Wij komen altijd weer graag terug bij po-om vanwege de consistente kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
3 oktober 2021

Lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eelco
2 oktober 2021

18.30 besteld (zsm), 20.20 bezorgd. Kan gewoon echt niet. Laat het dan op zn minst even weten middels mail of telefoon, kleine moeite.

Laura
1 oktober 2021

Eigenlijk jaren lang nooit iets gezegd maar waarom moet de bezorging zo lang duren? 2 uur? Je zou denken meer koeriertjes?!waarom niet? Voor de rest eten is lekker maar wachten op je eten is helaas minder

Alles
30 september 2021

Het duurde wel lang 1,5 uur voordat het na nog een te hebben gebeld eindelijk kwam.

Bert Leurs
30 september 2021

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg

Vincent
29 september 2021

2 uur moeten wachten tot het eten er was. Het eten kwam zo laat dat de kinderen eigenlijk allang in bed hadden moeten liggen. Hier bestel ik nooit meer.

Brigitte Kolk
27 september 2021

Het eten kwam anderhalf uur later ! Er was aangegeven een half uur later maar dat werd anderhalf uur! Het was 17.00 bestellen , en om 20.00 bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
25 september 2021

Bezorging duurde 2 uur…

Dana oei
25 september 2021

Het eten was heerlijk 😊

G Schaasberg
23 september 2021
M. Dumanaw
23 september 2021

Het eten was heerlijk en meer dan genoeg. Helaas hebben wij 45 minuten later dan afgesproken de bestelling mogen ontvangen! We hadden dus zeker trek. De bezorging zelf was prima. Aardige jongeman.

Wetzel
23 september 2021

De keuken is smakelijk.

Mieke
22 september 2021

Heerlijk gegeten , zoals altijd ! Top !

Richard
22 september 2021

was veel beter dan vorige keer toen kregen we iets anders dan Tiepan

Daphne
20 september 2021

Was heerlijk! Ik kon op de eigen website kiezen voor 19:00 maar werd gebeld dat het ruim 1,5 uur zou duren. Geen probleem! Maar misschien handig om dan de tijd op de website aan te passen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ied bruijns
20 september 2021

Eerst verkeerde bestelling gekregen daarna wel snel de goede maar de loempia was slap...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
19 september 2021

Heerlijk, en meer dan genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bert
18 september 2021

Bezorging op tijd en lekker gegeten.

Ed
12 september 2021

Stipt op tijd en dat op een zondagavond, en zoals altijd veel meer dan voldoende!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Afra Broers
12 september 2021

Keurig verzorgd, precies op tijd bezorgd en heerlijk van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tassie
12 september 2021

Na TWEE UUR pas bezorgd,bij bellen zeggen dat het eraan komt.Dit ligt niet bij de bezorger,maar bij po on zelf.

Chris Knoef
12 september 2021

De kwaliteit van het eten was prima, heerlijk gegeten. De bezorging was slecht, maar liefst drie kwartier te laat, na een extra telefoontje. Ik had mijn bestelling ruim een uur voor het bezorgmoment via internet geplaatst.

Sander
12 september 2021

De maaltijd was van prima kwaliteit, afgezien dat de kroepoek gebroken in kleine stukjes slap tussen het warme eten in de tasjes was 'gepropt'. Helaas was de bezorging (op zaterdag) een uur te laat. Bij de keuze een bezorgtijd van 19:15 aangegeven. Direct daarna werd er netjes gebeld door Po-on dat het tot wel een half uur later kon worden (wellicht handig om de bezorgtijden op de site hierop aan te passen). Helaas bleek de bestelling uiteindelijk pas om 20:15 bezorgd te worden. Wel bellen om eerste vertraging door te geven, maar vervolgens ongevraagd rekenen op wel heel veel extra geduld.

Henk
11 september 2021

Lekker en snel gebracht. Vriendelijke bezorger

Barlage
9 september 2021

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd. Kortom, prima.

Caroline
4 september 2021

Het eten is altijd heerlijk.

Van der wal
31 augustus 2021

Alles was prima

Monique
28 augustus 2021

zoals altijd heerlijk gegeten!

Bart
28 augustus 2021

Ze hadden het druk dus bestelling iets later dan verwacht (appje of sms had ik wel op prijs gesteld) Eten was heet en prima kwaliteit. Goed restaurant.

Nico
27 augustus 2021
Maria Hessels
27 augustus 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Karin
26 augustus 2021

We hadden als bezorgtijd 18.00 uur gezet. Tot onze verbazing stond de bezorger al om 17.20 uur voor de deur. Dat was echt veel te vroeg en jammer. Want 2 van ons waren pas om 17.50 uur thuis. De kwaliteit van het eten was wel weer uitstekend.

Christian
25 augustus 2021

Bij online bestelling, komt het regelmatig voor dat de gewenste afhaal tijdstip, niet wordt gehaald, probeer dit te verbeteren. Verder alles top!

Kramer
25 augustus 2021

Bezorging kwam half uur te laat.

Willemijn
24 augustus 2021

Ik heb mijn bestelling geannuleerd omdat deze na 1,5 uur nog niet eens in de maak was.

Bianca
23 augustus 2021

Jammer dat het uiteindelijk 2 uur duurde voordat het eten werd bezorgd. Laat je klanten even weten als het toch later wordt. De fooi was het niet waard, helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
23 augustus 2021

Wat slecht, kipgerecht geen smaak, ui, paprika en wortel grote rauwe brokken. Ander gerecht keihard vlees erin.Drukte kan hier geen excuus voor zijn. Veel te late bezorging terwijl we 16 uur hebben besteld voor 18u30. Alles ligt nu in de vuilnisbak . Wij gaan hier niet meer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loadette Visscher
22 augustus 2021

Eten was prima. Lekker. Alleen 1 bakje had behoorlijk gelekt. Was een beetje een kliederboel, maar niet iets waar iemand iets aan kon doen Bezorging prima op tijd en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hazel
21 augustus 2021

Best food👍🏼

Peter Balvers
21 augustus 2021

Zoals gewoonlijk weer erg lekker.

Ruud Plevier
21 augustus 2021

Super snelle levering, heerlijk eten👍🏻👍🏻👍🏻

Gerard
21 augustus 2021
Van der wal
20 augustus 2021

Alles was goed en heerlijk

wim
19 augustus 2021

wederom uitstekend

Arthur
19 augustus 2021

Kwaliteit is altijd goed! Momenteel bestel ik online en betaal ik vooral. Op bet moment dat ik het ophaal, is het al klaar. Echt een super service!

Nivo
18 augustus 2021

Niks op aan te merken.

Kees
18 augustus 2021

Heb na 1,5 uur maar even gebeld hoe lang het nog ging duren, het komt er nu aan was het antwoord en dat klopte ook.

Alex
17 augustus 2021

Het eten is hier top. Wanneer je verder van oudorp woont duurt de bezorging wat langer. Meestal krijg je dan een belletje dat het wat langer duurt. 👍

Maus
15 augustus 2021

Goede Chinees en erg lekker menu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

west2u
11 augustus 2021

Kip kerrie... aanrader!

Michel
10 augustus 2021

Klacht over de bezorgtijd. Duurde 80 minuten. Veel te lang.

Ed
9 augustus 2021

Eten was weer ruim voldoende en heerlijk, was een zondag dus bestelling was iets later dan gevraagd maar was geen echt probleem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
9 augustus 2021
Fred
8 augustus 2021
Albert Meendering
8 augustus 2021

correcte bezorging, maaltijd uitstekende kwaliteit

A.R.C.
7 augustus 2021

Goed, warm en smakelijk, vriendelijke bezorging en op gewenste tijdstip geleverd. Hartelijke dank en tot een volgende keer!

Abel Tillema
1 augustus 2021

Half uurtje te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert Meendering
1 augustus 2021

prima kwaliteit, correct geleverd

Ted Oud
1 augustus 2021

Prima en lekker eten en precies op tijd die we hadden afgesproken gewoon goed

Suz
31 juli 2021

Van 17.15 tot 19.15 uur gewacht. Veel te lang! Kroepoek vergeten en de mini loempia’s waren taai. Voor de rest was het eten lekker en de bezorger alleraardigst.

Wendy Oskam
31 juli 2021

Hetveten was prima maar ik vind 75 minuten wachten op een bestelling wel erg lang

PK
30 juli 2021

Na 1,5 uur (en een telefoontje) was het er eindelijk. Dit is voor mij de laatste keer geweest dat ik hier iets bestel.

Sjoert Koning
29 juli 2021

Exact op de afgesproken tijd ! En lekker en veel te veel.

Peter Balvers
28 juli 2021

Zoals gewoonlijk weer erg lekker .

Gert Jan
28 juli 2021

Bestelling geplaatst, na een uur maar eens gebeld waar het eten bleef, was toevallig net klaar en zou met 20 minuten worden gebracht, 'is een beetje druk' verder geen excuses, daarop de bestelling maar geannuleerd....kan dus geen beoordeling geven over de kwaliteit. Zonder kwaliteit beoordeling wordt de recensie niet geplaatst...toch maar een sterretje aangeklikt.

Jelle
28 juli 2021

Het duurde 2 uur tot de bestelling kwam. Bij bellen geen gehoor. Ondertussen na 1,5 uur iets anders besteld en de bezorgers kwamen bijna dezelfde tijd aan.

Richard den Otter
27 juli 2021

was wel lekker maar minder pittig

gerard
24 juli 2021

weer lekker gegeten

Gman
23 juli 2021
ARTHUR
21 juli 2021
Anneke van Doorn-Sikkema
19 juli 2021

Precies op tijd, en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C ten Have
19 juli 2021

Prima op tijd. Heerlijk warm en van goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacob
18 juli 2021

sommige onderdelen van de maaltijd waren lauw vermoedelijke oorzaak te laat bezorgd of vergeten

Zuurbier
15 juli 2021
Jolanda
15 juli 2021

Super snelle service. En heerlijk eten.

Ray
12 juli 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vizser
10 juli 2021

Bestelling en bezorging prima. Eten was ook weer goed.

Raymond Kwakman
10 juli 2021

Zonder aankondiging werd de bezorging 35 minuten voor de geplande tijd bezorgd.

AMS Kok
9 juli 2021

Eten was te laat hoewel ruim op tijd besteld al de bakjes zaten onder de pindasaus die stuk gedrukt was in de tas eerst alles moeten schoonmaken voor we konden eten weet niet of ik volgende keer weer bestel heel jammer

Rb
9 juli 2021

Duurt te lang (1,5 uur)

Tilly Sandee
8 juli 2021

Het eten was weer heerlijk, de vlotte bezorging kwam prima voor elkaar ondanks dat we op de boot zaten en het niet z'n makkelijk adres was.

perry kat
8 juli 2021
Marco
7 juli 2021

De bami had weinig groenten en vlees en de bami was erg droog

rob de vries
5 juli 2021

duurde beetje lang, ruim een uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty Brouwer
4 juli 2021

Precies op tijd werd het eten bezorgd. Het was zeer goed. Heel veel en goed warm.alles perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

michel berner
4 juli 2021
HM
4 juli 2021

Heerlijk eten en altijd keurig op tijd bezorgd.

Valeria
3 juli 2021

40 minuten te laat bezorgd

Kramer
3 juli 2021

keurig op tijd en dat op zaterdagavond. Ondanks de fooi en het verzoek voor extra sambal is de sambal niet extra geleverd. Kroepoek tikje te zout, verder top!

Klaas
2 juli 2021
Irene
2 juli 2021

Fijne Szechuan Au en vegetarische tjaptjoi, smaakt naar meer!

Rob
1 juli 2021

Eten was alleen 25 minuten te laat. Het eten was wel nog steeds warm

Tina C
1 juli 2021

We hebben hier van heel lekker eten gehad, maar vandaag was erg teleurstellend. Soep was waterig en vrijwel niet gekruid, en ook de satesaus was erg flauw van smaak. Erg jammer.

Richard
29 juni 2021

lekker zeker op tijd en het eten was erg lekker

Zuurbier
29 juni 2021
Kern
27 juni 2021

Lekker gegeten, maar ik vraag me af of jullie ve- stin gebruiken

Shirley
26 juni 2021

Duurde wat lang, maar tis weekend ook dus geen probleem. Eten was weer heerlijk, lekkere sate en koe loe kai

Wilma
25 juni 2021

Eten staat op de afgesproken tijd klaar. Kwaliteit is altijd goed.

Renske
25 juni 2021

Po-On is altijd goed!

K
23 juni 2021

Erg jammer 1uur en 75 minuten wachten.En na een uur gebeld zou met 20 minuten bezorgt worden. Als er niet bezorgt kan worden zet het dan niet op de website. Ben over het eten tevreden maar bezorging niet

Van der wal
22 juni 2021

Was heerlijk

Wesley
22 juni 2021

1uur 30 min wachtijd en alles leek wel magnetron zooi. slappe loempia en de rest lauw supermarkt kant en klaar was nog beter geweest en goedkoper zonde van me geld.

Barbara
21 juni 2021

Bestelde en betaalde kroepoek ontbrak en de gebakken banaan was niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
20 juni 2021

Als je besteld en het wilt laten bezorgen en ze bellen dat het 1.5 uur duurt voor het bezorgd wordt of je het niet kan halen vind ik geen goede service. Zal er nooit meer wat bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.Borst
20 juni 2021

Het eten was genoeg voor iedereen en heel smaakvol. Bestelling kwam ook op de aangevraagde tijd. Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans smit
20 juni 2021

Kwaliteit is prima. We hebben heerlijk gegeten. Enige opmerking zou zijn is dat ik de bezorging op 17:30 had staan, maar de koerier al om 17:07 uur op de stoep stond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W Sikkens
19 juni 2021
Habo
19 juni 2021

Was weer lekker op tijd en en het eten voldeed asn de verwachtingen top

A. van Scheijen
17 juni 2021

Het eten was smakelijk, gevarieerd, lekker warm en precies op tijd geleverd.

AdK
15 juni 2021

De bami met saté was weer heerlijk!

Gerard
12 juni 2021

Eten was optijd, en we hebben lekker gegeten compliment aan de kok.

Shirley
12 juni 2021

Heerlijk gegeten

Maria
12 juni 2021

We hebben bijna 2 uur op ons eten moeten wachten!!!!!! Toen we belden zeiden ze 'hij staat zo voor de deur'. Weer een half uur wachten, terwijl het überhaupt maar 3 km is. Echt heel heel slecht, het was eens maar nooit weer. Als ik mn geld terug zou krijgen zou ik dat terecht vinden. Zo met klanten omgaan is toch niet normaal.

Hella
7 juni 2021

Heerlijke Indische rijsttafel, echt genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ed bloemen
6 juni 2021

lekker smaakvol eten in ruime porties wij eten er twee dagen van. wij zullen zeker weer bestellen. de bestelling werdt netjes bij ons afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arthur
6 juni 2021

We hebben weer heerlijk gegeten! Dit keer heb ik online besteld en met iDeal betaald. Op het geplande tijdstip was het eten al klaar en kon ik meteen weer door naar huis om het op te eten. Een supersnelle service en een fijne ervaring!

T.
5 juni 2021
J. Henneman
4 juni 2021

Het was weer smakelijk en lekker eten, en de huidige bezorger is een zeer vriendelijke en aardige man!

Kramer
1 juni 2021

het was weer lekker!

A. de Jong
31 mei 2021

heerlijk, super warm, en op tijd bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CvdW
31 mei 2021
j. van duijnen
29 mei 2021

Het eten was goed. Maar waarom is de portie zo groot. Hoeveel eieren gebruikt u? Ik ben alleen en heb omelet voor 2 en rijst voor 4 dagen. De rijst kan ik invriezen, maar het ei niet.

Jagt
25 mei 2021

Moest 2 en half uur op me eten wachten Heb dit ook gezegd na 2 keer gebeld te hebben Eten was niet echt warm Na een uur zat ik op de wc imdito me man Nooit meer bestel ik hier

Danielle van de Leygraaf
25 mei 2021

Het duurde erg lang voordat het bezorgd werd, maar er werd al gezegd dat het superdruk was. Het feit dat het ouderwets heerlijk was, maakt het wachten wel goed ;-)

Raymond
25 mei 2021

Eten was goed en warm

Ton
23 mei 2021
RW
16 mei 2021

Eten was heerlijk, bezorger kwam 35 minuten te vroeg wat een beetje onhandig uit kwam...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

koen Koster
16 mei 2021

PO ON is kwalitatief een uitstekend restaurant. Echter, we ervaren wel het laatste jaar dat afhalen betekent dat het eten (deels) lauw en niet warm is. We gingen er vanuit dat het de laatste keren een uitzondering betrof, maar helaas was het met deze bestelling weer het geval met de nasi, bami, loempiaatjes, en het ei gerecht. Babi Pangang was juist wel warm. We zijn te lui om direct een andere Chinees te zoeken, maar eten het nu wel minder vaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bert
16 mei 2021

smakelijk en goed warm eten op afgesproken tijd afgeleverd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cle
16 mei 2021

Prima! Op tijd klaar, goede temperatuur en prettig personeel! Aanrader!

Stompetoren 2
13 mei 2021
Stompetoren
13 mei 2021
van Leeuwen
10 mei 2021

De afhaaltijd moet aansluiten bij hetgeen ook werkelijk kan worden gerealiseerd. Nu werden we gebeld dat de aangegeven afhaaltijd van 18:30 uur niet kon worden gehaald. We hebben toen moeten afzeggen. Daarvan kregen we geen bevestiging. Graag uw aandacht voor die twee elementen. Resumerend: graag ook een bevestiging v/d annulering en het koppelen van de afhaaltijd aan de reele mogelijkheden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
9 mei 2021

Compleet, op tijd en warm.

H.Govers
9 mei 2021

wachten is niet zo erg, maar na 15 minuten gebeld dat bestelling nog 1.5 uur zou duren. Dat was mij te lang. Geannuleerd!!!

Bert
9 mei 2021

Meestal oke, deze keer wat minder: online besteld, 1900 afgesproken, 1930 gebeld met de vraag of er iets aan de hand is werd de lijn verbroken en niet teruggebeld. Niet kort daarna geleverd. Vreemd allemaal. Twee loempias hadden dikke zwarte plekken Verbrand). Deze keer te druk kennelijk. Nogmaals, meestal gaat alles wel oke.

Sandra
8 mei 2021

Het was heerlijk en geen vet..Top.

A. Meendering
8 mei 2021

Correct en volgens afspraak geleverd. Goed smaak

Jeanette
7 mei 2021

Het was erg lekker en bijzonder snel

Anja
7 mei 2021

Lekker gegeten met 3 personen van maandmenu. Verschillende smaken, lekker afwisselend. Stond mooi op tijd klaar.

H Nijman
6 mei 2021
Twan
2 mei 2021

Maand menu (mei), erg lekker. Precies op de afgesproken tijd bezorgt. Dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
2 mei 2021

Dim sum was niet lekker. De rest was prima.

Charles van Leeuwen
2 mei 2021

Bezorging ca 30min, eten was zoals altijd erg lekker, en minstens net zo goed als aan tafel in restaurant. De Chinese bami vond ik iets minder, anders, en te nattig.

Pauline
30 april 2021

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten!

AMS Kok
27 april 2021

Eten keurig op tijd kwaliteit en hoeveelheid Prima

Edward dietrichol
27 april 2021

Lang moeten wChten 1 uur en 45 minuten Eten was lauw

Hans
27 april 2021

De bezorger was ruim op tijd. Het eten was heerlijk en zag er netjes uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amanda
27 april 2021

Online besteld en keurig op tijd geleverd. Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HM
26 april 2021

Altijd lekker en keurig op tijd bezorgd.

Arno
26 april 2021

Ik haal heel vaak eten bij u maar de laatste keer had ik een indonésio rijsttafel ik vondt het niet lekker dat was ik niet gewend van jullie

A. de Jong
26 april 2021

Het was heerlijk, op tijd bezorgd en nog goed warm!!

Jaap kool
21 april 2021

Op tijd en erg lekker. En....meer dan genoeg😊

W. Rovers
18 april 2021

Helaas, voedselvergiftiging, heb heel veel last na het eten van mijn buik gekregen, heel erg misselijk, hele nacht wakker gelegen, en vanmorgen alles uitgekotst, voel me nu nog steeds heel beroerd.

T.
18 april 2021
Karin Dekker
17 april 2021

Heerlijk gegeten! Zoals iedere keer. Super makkelijk via de website besteld en betaald. Het stond op de afgesproken tijd klaar.

Inge
17 april 2021

Bestelling werd stipt op tijd bezorgd en t eten was goed warm en lekker! Pangsit en loempiaatjes aan de taaie kant!

Gonnie Hilgerink
17 april 2021

Babi pangang was hard en droog. Niet weg te krijgen, is in de afvalbak gegaan. Zijn we niet gewend van jullie De rest van het Maandmenu was goed.

Tahaparty
17 april 2021
Van der wal
16 april 2021

Alles was heerlijk

Bas
16 april 2021

Was kwartier te vroeg, verder heerlijk!

Robin
15 april 2021

Eten was lekker en prima. Bezorging vriendelijk, maar het duurde 1 1/2 uur..

J. Henneman
13 april 2021

Het eten was weer top, en keurig op tijd!

cor
12 april 2021

erg lekker en juiste tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ingrid de vries
12 april 2021

on line besteld keurig op tijd afgeleverd. heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lorry
10 april 2021
Erik
10 april 2021

Zoals gewoonlijk; heerlijk gegeten. Warm/heet bezorgd. Dik 5 sterren.

René
7 april 2021

Sinds jaren hier weer eens besteld. Maand menu was prima. Gerechten waren nog lekker warm, en de bezorging correct.

Suzanne
7 april 2021

Super snelle bezorging en heerlijk gegeten!

Richard
6 april 2021

was alweer erg lekker zo als altijd

Leny
5 april 2021

Babi spek heel goed, kip kerrie met witte rijst lijkt nergens op.

Ivonne
5 april 2021
Koomen
5 april 2021

Was goed vandaag

Tina
4 april 2021

De loempia's zwommen in het vet. Alles was koud, en er zaten 2 stukjes GLAS in de dimsum. En om half 5 bestellen en dan 20 minuten te laat kan ook niet. Voor mij geen Po-On meer en ik wil mijn geld terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
3 april 2021

Altijd goed eten een aanrader voor

G. Groenland
3 april 2021

Top! Was heerlijk vers en supersnelle bezorging!!!

Lea
3 april 2021

Goed eten...

Anoniem
31 maart 2021

Vandaag hebben wij een bestelling gedaan bij po-on en tHuis laten bezorgen. In tegenstelling tot eerdere keren waar we tevreden over waren. Was het eten vandaag niet lekker en de bezorging 40 minuten te laat. We hebben twee keer gebeld om te vragen waar het bleef en de bezorger zou al onderweg zijn. Maar die kwam maar niet. Het eten was minder. Is er een nieuwe kok?

fam.Kout
31 maart 2021

>loempia lag onderin te transpireren en was daardoor slap en een beetje taai. >bezorger kwam net op het moment, dat wij telefonisch wilden informeren waar hij bleef. Dat was ± 10 min. na besteltijd.

Richard
30 maart 2021
Hans L
29 maart 2021

Het eten is prima, maar bijna 2 en een half uur op een bestelling wachten is absurd lang. We hadden geen bijzondere dingen, maandmenu, extra soep en mihoen.Dit is overigens niet de eerste keer dat het extreem lang duurde. Mocht het ons nog eens overkomen, dan gaan wij naar een andere Chinees uitzien. Kortom, breng uw bezorgservice op orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
29 maart 2021

Als vanouds was het eten heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
28 maart 2021

Heerlijk en gevarieerd gegeten, porties zijn wel erg groot

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
28 maart 2021

Prima verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
28 maart 2021

Perfect: keurig op tijd en heeerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dianne Drenth
27 maart 2021

Hallo, Vandaag hebben wij onderstaande bestelling geplaatst bij u. Ik wil u even doorgeven dat bij het maandmenu de loempia’s ontbraken. Het eten is inmiddels op dus ze hoeven niet te worden nabezorgd, Naar wilde u het wel even doorgeven. We hebben heerlijk genoten van de maaltijd. Fijne avond nog. Met vriendelijke Groet, Dianne Drenth

I.
25 maart 2021

Minder smaakvol als een paar maanden terug, idee dat er een nieuwe kok in de keuken staat.

Karina Leek
25 maart 2021

Keurig op tijd en heerlijk gegeten. Ruim voldoende

Rob Rsnzijn
23 maart 2021

Gewoon de beste! Smaakt goed!

Han van Meeuwen
22 maart 2021

Prima op tijd en warm bezorgd. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.
21 maart 2021

We moesten 2 uur op onze bestelling wachten. Om 16.45 besteld en om 18 uur gebeld naar restaurant met vraag waar eten bleef. Ze gaven aan dat wachttijd die dag 1,5 uur was en dat ze iedereen hierover gebeld hadden. Wij zijn nooit gebeld en eigenaresse zei dat we gewoon moesten wachten. Eten kwam pas om 18.45. Geen excuses of compensatie van restaurant. Wij bestellen hier nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
21 maart 2021

Thap Tjoy was nagenoeg rauw vooral paprika en wortel Nasi weinig smaak aan Dit is niet wat wij van jullie gewend zijn.

Van der Spoel
21 maart 2021

Geweldig menu. Eten heerlijk. Aanrader voor iedereen in Alkmaar. Echt top. Eten zeer goed en lekker. Keurig op tijd afgeleverd.

Bergsma
21 maart 2021

Hadden nasi ramen besteld, Zou om 18:15 uur bezorgd worden werd ruim een uur later. De nasi ramen was totaal niet te eten,vlees was niet gaar of vreselijk taai. Al met al alles maar in de prullenbak gegooid, meteen de laatste keer helaas.

Vincent
20 maart 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd. Echt een aanrader.

Schuur
20 maart 2021

Alles was in orde en prima van smaak. Alleen bij bestelling vragen spijzig of minder spijzig.

Jaap kool
20 maart 2021

35 minuten te laat, terwijl ik voor 19.30 besteld had. Kwaliteit echter prima.

van den Nieuwboer
19 maart 2021

Het is altijd heel laat en pas nadat ik gebeld heb,wordt er bezorgd. Heel vervelend.

gusta
16 maart 2021

de mihoen was niet gaar, de babi pangang was te vet. eigenlijk de hele bestelling een beetje minnetjes. Jammer. de foe yong hai kip was wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trees
15 maart 2021

Keurig op tijd en zoals altijd heel veel lekkers. Bedankt Team Po-On.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. Stamm
15 maart 2021
Judith
15 maart 2021

Het eten was heerlijk ook goed warm bijna 2 uur wachten is wel te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
15 maart 2021

Ik had om 13.30 uur besteld en gemeld dat ik mijn bestelling om 18.00 uur wilde laten bezorgen. Het eten werd om 17.30 uur bezorgd, terwijl ik nog zat te wachten op mijn visite. Er werd doodleuk gezegd dat ik mijn eten wel kon opwarmen in de magnetron. Daarvoor bestel ik toch geen eten. Als excuus werd gebruikt dat het druk was. Maar ik geef toch niet voor niks een bezorgtijd aan? En ik ben niet gebeld om te vragen of het eten eerder bezorgd mag worden. Dit is ook namelijk niet de eerste keer dat ik een bezorgtijd aan geef en ze te vroeg komen of veel te laat. Het eten was gelukkig wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

inge vring
15 maart 2021

alles smaakte prima. Misschien iets minder vet-sin erin? Kreeg wel een droge tong na het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loadette Visscher
14 maart 2021

Was een half uur te vroeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

An
14 maart 2021

Op de site stond dat bezorgen vanaf 16:30 was. Had een tijd aangegeven en werd gebeld dat ze pas na 19:00 bezorgen. Uiteindelijk zelf opgehaald wat niet in de planning stond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
14 maart 2021

Heerlijk gegeten. Best op tijd. Half uur te vroeg. Voor ons geen probleem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny Trompé
14 maart 2021

Zelden chinees eten van deze kwaliteit gegeten. Ruim voldoende en de thuisbestellingen komen keurig op tijd! Absolute aanrader.

Dekker
14 maart 2021

Heerlijk gegeten met goed op smaak gebrachte gerechten. Netjes optijd klaar voor ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regina
14 maart 2021

Het was heerlijk

H. van der Zijden
13 maart 2021

De Babi pangang was lang zo lekker niet als dat ik van jullie gewend ben. De levering van de bestelling duurde erg lang. Zeer positief was dat melding over niet gebruiken van Champignons heel goed was uitgevoerd.

Alie Morauw
13 maart 2021

Het eten was prima !

marleen hoogendoorn
9 maart 2021

Top lekker gegeten!

Drenth
7 maart 2021
Francis de Vries
7 maart 2021

We hebben 2.5 uur gewacht totdat het bezorgd werd. Eten was daardoor lauw! Jammer....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koper
7 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HM
7 maart 2021

Heerlijk eten, makkelijk online te bestellen, ook buiten Thuisbezorgd om :) Keurige bezorging!

Henny Trompé
6 maart 2021

Super lekker en nog op tijd ook. Vriendelijke bezorging. Prijs kwaliteit verhouding is top! Gewoon een keer proberen!

CM
6 maart 2021

De smaak was goed, bij het ophalen stond de bestelling klaar. snelle en goede service.

Anoniem
5 maart 2021
Ronald
5 maart 2021

Het eten bij Po-On is erg lekker. Je blijft bestellen en de kwaliteit blijft goed. Wordt snel en warm afgeleverd.

marcel Van zelst
5 maart 2021
Smit
4 maart 2021

Matige smaak hebben het wel eens beter gehad.

Kees
1 maart 2021
Ton v.d.horst
1 maart 2021

Eten goed warm en lekker alleen 20minuten later dan afgesproken maar ja kan gebeuren. Verder netjes afgeleverd gr.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.