Beoordelingen van Po-On Alkmaar

Recente recensies

4.0
Tip
vandaag

Gewoon erg goed

de Haan
vandaag

Hartstikke lekker gegeten voor herhaling vatbaar

jm bouman
16 augustus 2022

het eten washeel goed,en werdt goed heet geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Westhoff
14 augustus 2022

De bestelling kwam op de juiste tijd, alles was warm en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
13 augustus 2022

Eten was lauw. Loempiaatjes slap en kroepoek was niet knapperig. Ik vermoed dat het eten al een tijdje was verpakt voordat het bij ons werd bezorgd.

Ad
11 augustus 2022
Frans
7 augustus 2022
W Sikkens
7 augustus 2022
Rassers
6 augustus 2022

Eren was goed . De kroepoek oud en hebben we kunnen weggooien. We hebben 50 min zitten wachten vond ik wel heel erg lang !

E. M. Dietrich
5 augustus 2022

Eten was lauw. Ben dit niet gewent van poon. De kleine loempia's waren slap Het eten is denk ik te lang onderweg geweest.

Gérard en Trudy
2 augustus 2022

Het was heel erg lekker allemaal

PB
30 juli 2022

het stond deze keer op de afgesproken tijd klaar om afgehaald te worden we hebben weer heerlijk gegeten, het was ruim voldoende zodat we er nog een keer van kunnen genieten

X
30 juli 2022

Eten was lekkerbek de bezorging prima. Ook aan mijn dieetwensen: geen paprika in de mihoen met kip is voldaan. Prima!

Carla Tak
29 juli 2022

Prima kwaliteit en keurige bezorging

D Bakker
27 juli 2022

Smaak was niet zo goed, babi pangang niet knapperig. Koe loe kai droog. Alles had een beetje ketchup smaak, nasi had geen smaak.Bestelling was niet opgemerkt ofzo waardoor we om 21.50 pas bezorgd kregen, ruim 2 uur na plaatsen bestelling en 1 uur nadat ik telefonisch contact opgenomen heb. Al met al geen succes....

Jan Willem
23 juli 2022

Je kan merken dat Po-On net als alles duurder wordt. Opeens € 1,50 bezorgkosten. chinese Babi pangang (tja siew) niet meer vol verpakt in bakje. Hoop dat ze niet ten onder gaan aan eigen succes.

Jaap Kool
22 juli 2022

Bezorging half uur te vroeg. Was er nog niet aan toe.

Anna
22 juli 2022

Je moet te lang wachten...

naam
22 juli 2022
Rik
19 juli 2022

Babipangjang zat niet zo veel smaak aan, rest erg goed. Toen we tegen de bezorger zeiden dat we online al de fooi hadden gegeven zei hij : jaMmer maar daar zien wij niets van maar de bedoeling is goes

Leeuwangh
18 juli 2022

De loempia’s waren muf en smakeloos

Edward
17 juli 2022

was weer prima. snel en heet geleverd. ruim voldoende

AMS Kok
14 juli 2022

Eten was te laat en niet erg warm meer

Richard
12 juli 2022

vraag ik een keer niet op pittig krijgen we het lekker pittig

Paula
11 juli 2022

Online bestellen gaat makkelijk, bezorging zelfs wat eerder wegens drukte met bestellingen, maandmenu was meer dan genoeg voor 3 personen, daar eten we 2 dagen van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke Bouma
11 juli 2022

Besteld voor 17.20. Geleverd om 16.45. Bezoek was nog niet aanwezig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
10 juli 2022

als altijd weer lekker

Johan
6 juli 2022

Heerlijk eten en precies op tijd klaar om af te halen

Peter
5 juli 2022

Goed eten, maar heel erg laar bezorgd, na bijna twee uur

Peter Balvers
5 juli 2022
Pascal
5 juli 2022

Jammer van de lange wachttijd voor bezorging . 16.30 besteld on line en 18.30 bezorgd. Volgende keer maar iets anders proberen.

Aad Eversdijk
4 juli 2022

Alles perfect geregeld, chapeau !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
4 juli 2022

Ruim 2 uur gewacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carola Nieborg
3 juli 2022

Duurde 1,5 uur, terwijl we expres al om 17 u besteld hadden. Leek vergeten, toen we na 5 kwartier belden kwam t ineens binnen een kwartier. Eten was gewoon lekker en veel. Goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
2 juli 2022

Was weer prima !!!

Alie Morauw
2 juli 2022

Was weer heerlijk !

Anoniem
1 juli 2022

.

P. Brussee
1 juli 2022

In het algemeen ben ik zeer tevreden als ik eten ophaal bij Po-On maar helaas was deze keer het eten lauw en de kip niet lekker.

Prins
27 juni 2022

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie Hart
26 juni 2022

Bestelling keurig op tijd ! Eerder te vroeg maar dat was voor ons geen enkel probleem !!!De bestelling was goed ingepakt en heerlijk warm Wij bestellen meestal het maandmenu gevarieerd en van alles wat Heerlijk gegeten wij zijn zeer tevreden !!! Wij blijven zeker het maandmenu bestellen

Paul de Graaf
26 juni 2022

Besteld om 17:00 , en pas om 19:20 bezorgen. Ik snap dat het druk is op zondag ,maar zou wel fijn zijn als jullie dat de klant laten weten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.Fortgens
25 juni 2022

TOP ,zoals altijd tijd op goede afgesproken tijd!

Marja
23 juni 2022

Was lekker, veel en goed heet. Bezorgen duurde wel lang.

Ella Beentjes
23 juni 2022

Het eten was heerlijk. Vlees supergaar, gewoon echt lekker, het was alleen erg jammer dat de bezorging lang duurde. Ondanks de tijd die ik aan kon geven en die 5 kwartier na bestellen lag, duurde het daarna nog bijna 3 kwartier voordat het er was. 2 uur dus. Misschien een aandachtspuntje, want verder was het perfect.

Fred
20 juni 2022

Netjes op tijd gebracht en heet genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dea Grondhuis
20 juni 2022

Bestelling stond gepland om 18.40 uur. Om 19.10 zelf naar opgehaald, toen was het nog niet klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zuur
19 juni 2022

Alleen ruim 15 minuten later, dat was een beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
19 juni 2022

ik bestel regelmatig bij Po-On maar dit keer was het de slechtste bestelling ever. Besteld om 16:24 met het verzoek om zo snel mogelijk te leveren. Om18:05 nog maar gebeld waar de bestelling bleef. er werd gezegd dat die onderweg was(ons adres zit op nog geen 5 km afstand).18:45 werd de bestelling pas afgeleverd. Eten was lauw, satesaus was veel wateriger als normaal en de kipsate waren zielige kleine stukjes(normaal zijn dit grote stukken). Ik denk niet dat ik hier ooit nog ga bestellen want de kwaliteit wordt elke keer minder tot voorlopig dieptepunt bij deze bestelling. erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
19 juni 2022
Heleen
19 juni 2022

Prima, was het. Lekker!!!

Klaas Zomer
18 juni 2022

In 1 woord fantastisch, heerlijke smaak en goed warm!!

Fam Beets
17 juni 2022

Heerlijk gegeten

victor
17 juni 2022
Richard
15 juni 2022

Eten smaakt altijd wel goed maar de bezoring moet ik altijd maar bellen om me eten te krijgen zijn ze altijd onderweg

At Korzelius
13 juni 2022

Weer prima voor elkaar zoals het altijd is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christian
12 juni 2022

Lekker zoals altijd, en ook weer klaar op de besteltijd! Ga zo door!!!!

De Palm
12 juni 2022

Het moet aan gegeven worden dat de wachttijd erg lang is, dan kan je beslissen of je het als nog wilt hebben. Het eten was goed net als altijd......maar bijna 1uur en 45 minuten wachten is erg lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
11 juni 2022

vraag om pittig en krijg je sambal er bij

Frits Verhulst
10 juni 2022

Heerlijk eten en meer dan voldoende!

Barhorst
9 juni 2022

Dit is al de zoveelste keer dat alles in de plastic zak onder de kerriesaus zat + de bakjes

J
9 juni 2022

De gerechten zijn altijd goed bij Po-On! De bestelling was helaas wel wat laat bezorgd. Wel nog prima van temperatuur!

Rob
6 juni 2022
Mike
5 juni 2022

Super Chinees, altijd goed, lekker en genoeg!

Natalie Gemin
4 juni 2022

Heerlijk eten en jeetje wat een hoeveelheid! Enige verbeterpunt: volgende keer meer fooi geven 😊😊

Rob
4 juni 2022

Goed eten Toch 99% redelijk snel met bezorgen

Ad
4 juni 2022

Eten had warmer gekund

Marco van Sprang
4 juni 2022

Het eten is heerlijk. We hebben nu een paar keer via internet besteld en een tijd aangegeven voor de bezorging. Helaas komt het eten dan niet. Gisteren hebben we een uur van tevoren besteld. Als een tijdstip aangegeven kan worden bij de bestelljng, dan vind ik dat het ook op die tijd besteld moet worden. Als dat door drukte of zo niet kan dan moet je dat aangeven.

Stakenburg
1 juni 2022

We waren erg tevreden was weer heel lekker

Tim
1 juni 2022
H. Snijder
1 juni 2022

Po On is jaren lang mijn favoriete Chinees geweest en heb ik heel veel reclame voor jullie gemaakt maar de laatste paar keren dat ik van jullie heb gegeten is er wat veranderd. De Babi Pangang zaten harde stukken bij en het eten was echt niet warm genoeg. Ik hoop dat hier verandering in komt zodat ik jullie in de toekomst ook weer aan kan prijzen.

Richard
1 juni 2022

was weer erg lekker

Anneke van Scheijen
31 mei 2022

Heerlijk eten en stipt op tijd bezorgd!

Lenie Bakker
31 mei 2022

Eten is prima. Maar ik vind 2 uur wachten op het eten te lang. Ik vind dat jullie dat op de site aan moeten geven voordat we bestellen en betalen. Want daarna kan ik er niks mee. Ik had gebeld en begreep van de mevrouw dat er eerst eten gemaakt moest worden. Als je geen eten meer hebt moet je geen bestelling meer aannemen. Ik vind het nog steeds een vaag verhaal. Jammer want het eten is goed maar dit wil ik geen 2e keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rob de vries
30 mei 2022

Bezorging was goed], iets aan de lange kant. Het menu, ik had iets anders verwacht, het vlees wat best erg aangebakken en wat taai. Smaak was wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
30 mei 2022

Dit was de 4e keer op rij dat het eten veel te laat bezorgd werd en ik er achteraan moest bellen. Jammer, want het eten zelf is heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Prins
28 mei 2022

Perfect, zoals altijd

Jeffrey
28 mei 2022

Lekker eten waard voor je geld

Michael
27 mei 2022

Bestellen via Thuisbezorgd was niet mogelijk, gelukkig wel direct via de site. Normaal een lange wachttijd maar dit keer was het stipt. Het eten smaakte zeer goed en was goed warm.

Gerbrand Nieuwland
27 mei 2022

Was behoorlijk over de zeik vanwege bezorging na 2.45 uur na bestelling te hebben gedaan !!!! Dit kan écht niet !! Begreep wel van de bezorger dat ze met maar 2 mensen bezorgden, en van de telefoniste dat het enorm druk was. ( maar dan nog is het beter te vragen of ze het dan op komen halen.) Lijkt mij beter dat de mensen die door drukte laat bezorgd worden gebeld worden om te overleggen of ze dit okay vinden of dat ze het dan beter op kunnen halen ( dit had ik anders gedaan nl. )

Margreet
26 mei 2022

De bestelling was voor kwart voor 6 en kwam al om kwart over 5, beetje vroeg en jammer. Je spreekt niet voor niks een tijd af.

Eelco Akker
25 mei 2022

Ruim 1.5 uur wachten tot bestelling binnen is, wwl verbeterd, dit was 2 uur

Bakker
22 mei 2022

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis Celie
22 mei 2022

thuisbezorgen na twee uur kan echt niet !!!!!!!!!

Jan Willem
22 mei 2022

Wij bestellen regelmatig het maandmenu. Hier zit Foe Yong Hai bij. Wij krijgen echter altijd de vegetarische variant en niet die met Omelet met vlees, ham, groenten met varkensvlees. Prijsverschil is € 0,50. Idee om voortaan voor meerprijs van €0,50 dit wel aan te bieden bij het maandmenu?

Vreeker
20 mei 2022

Het eten is altijd prima, maar anderhalf uur wachten op je eten is niet zo fijn

T de vries
20 mei 2022

Snel bezorgd

Gerard
18 mei 2022
Jörgen
11 mei 2022

Ondanks mijn opmerking over uiterlijke bezorgtijd 18.30 uur (n.b. 17.04 uur de bestelling al online doorgegeven en per email bevestigd gekregen) ivm afspraken in de avond pas na bellen om 18.40 uur waar de bestelling bleef om 18.50 uur bezorgd. Dit is al de 2e keer dat dit gebeurt! Het eten is verder goed.

Jay
11 mei 2022

Goede porties, eten was lekker! Voor herhaling vatbaar!!

Sabrina Dekker
10 mei 2022

Lekker gegeten. Iets langer moeten wachten op de bestelling.

Flo
10 mei 2022

Bezorging duurt meer dan 2 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Taco Fortgens
10 mei 2022

GEWOON TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
8 mei 2022

We hadden het vrij laat besteld maar ondanks de voor ons verwachtte drukte (moederdag) toch redelijk op tijd bezorgd en wederom prima kwaliteit !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper Nieuwenhuizen
8 mei 2022

Eten is goed maar online 19.00 besteld om om 19.30 af te halen. Als het dan pas om 19.50 klaar is, is dat niet ok.

Jeannette
7 mei 2022

2 uur wachten op mijn bestelling vind ik wel erg lang. En dan ook nog voorgelogen worden dat mijn adres niet te vinden was...

Mireille Heijnen
7 mei 2022

Heerlijk en compleet. Goed warm bezorgd! Duurde wel meer dan een uur voordat het er was. Maar alles lekker en meer dan genoeg.

Erik
3 mei 2022

Als vanouds lekker

Carla Bechthold
2 mei 2022

Eten is erg lekker en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guldenpfennig
29 april 2022

iets meer bezorgen op de afgesproken tijd 25 min. Later is wel veel

William
29 april 2022

Het was zoals altijd weer lekker! Groetjes Sushipoint Alkmaar!

AMS Kok
28 april 2022

Eten heerlijk en keurig op tijd

Ronald
27 april 2022

bezorging was zoals altijd prima maar de kwaliteit was dit keer echt veel minder met name de kip in oestersaus leek wel bruin water in plaats van een lekkere saus. graag meer aandacht aan die saus besteden want die leek wel aangelengd met water. er zat ook bijna geen smaak aan.

Jan
27 april 2022

Prima van smaak en goed op temperatuur. Ik had ingevuld zo spoedig mogelijk bezorgen. Mogelijk kunnen jullie er dan een mail overheen sturen hoe laat er werkelijk bezorgd gaat worden.

Bram
27 april 2022

Eten is altijd goed, alleen wederom de bezorger een half uur te laat

Frans
26 april 2022

Lekker, veel, goed warm en op de aangegeven tijd. Ben weer helemaal tevreden.

M Le blansch
25 april 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der wal
24 april 2022

Alles was prima enheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
21 april 2022

Het was weer heerlijk !

Elzinga
21 april 2022
Maria
20 april 2022

Goed restaurant. Lekker eten. Vriendelijke mensen. Had on-line besteld en was laat. Werd telefonisch gebeld ter herinnering om het eten om te halen. Goede service.

Rob
19 april 2022

Dit keer was het eten op tijd en warm en goed te eten

Joery
19 april 2022
De jonh
18 april 2022

Zo slecht hebben wij nog nooit gegeten!!!. Kip in saus was niet warm. Babipangang was taai en hard. Gebakken banaan was lang niet gaar. Smaakloos!!!

Bibi
17 april 2022

Lekkerste loempia die ik ken, gevuld met veel groenten. Bezorging kan en moet veel beter. De bezorger wel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José
15 april 2022

Echt top gegeten.

Willem
14 april 2022

Het was heerlijk en op tijd bezorgd

Henk Moes
10 april 2022

Het eten mag zeker wel warmer. En de bestelling is altijd zoek als we het komen halen..

van Wijngaarden
9 april 2022
Taco Fortgens
6 april 2022

Top eten en goede bezorging

Richard
5 april 2022

was weer erg lekker

We
5 april 2022

Netjes op tijd, vriendelijk en nette bezorger.. en het belangrijkste; het was lekker! (Had ietsje warmer kunnen aankomen, maar 30 sec in de magnetron en het was weer heerlijk warm). Tot de volgende keer!

x
4 april 2022
P.J. Bogaards
4 april 2022

via internet besteld, met een afhaaltijd van 18:30. maar helaas de wachttijd was ruim een half uur, dus thuis ongerust waar ik bleef.

Bert pruis
4 april 2022

Eten was koud voor de tweede maal ben voorlopig ff klaar met poon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
3 april 2022

Prima eten en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruijns
3 april 2022

Gevraagd om rond 17.15 te bezorgen...als het eten dan al om 16.55 bezorgd wordt is dat wel wat vroeg. Loempia was wel erg vet, het droop er uit... De rest was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Enkelaar
3 april 2022

Vlees veel te lang/hard gebakken/gefrituurd.

Bernadette
1 april 2022

Heerlijk eten! Bestel ruim een uur van tevoren, dan is het op tijd.

Joop
31 maart 2022
Bollen
30 maart 2022

Loempia, dit keer iets te veel taugé. Had wat meer ei en vlees in gemogen. Smaak is uitstekend.

Aida
28 maart 2022

Het eten kwam pas na 2,5 uur! Het eten was koud en lauw! We hebben gevraagd om een vervangend gerecht en deze is wel geleverd maar ingeruild voor een ander gerecht dan aangevraagd. Voor ons nooit meer! Ondanks dat de smaak goed was maar pfff jammer van de tijd en de kou.

Flammang
27 maart 2022

Zeer tevreden! Altijd goed! 👍

Henny
27 maart 2022

Altijd lekker en op tijd.

issy i.h. kavasoglu
27 maart 2022

17.50 besteld 18.50 gemaakt 19.50 bezorgd wat jammer is dat ze niet gelijk zeggen als je na een uur belt dat het druk is en dat bezorging 1,5 a 2 uur kan duren steeds maar iets anders zeggen zoals komt binnen 20 min. of de bezorger is onderweg terwijl wij om de hoek wonen eten was wel smaakvol maar info aan de telefoon maakt het minder natuurlijk

Twan
26 maart 2022

Het maandmenu was heerlijk.

bar
24 maart 2022

Jammer genoeg op nieuw niet op tijd

Richard
22 maart 2022

duurde wel iets langer dan verwacht maar prima uitleg waardoor, eten was lekker

Ronald eerhart
21 maart 2022
M
21 maart 2022

Bezorging voor de 3e keer een half uur te vroeg. Tjap Tjoy met stukken rauwe groenten (bloemkool , wortel en broccoli). Beetgaar is lekker, rauw niet.

H.louis
20 maart 2022

Omdat het zo ontzettend druk was hebben we het vermoeden dat het te kosten is gegaan van de kwaliteit.de saté was droog en taai.

Niels
20 maart 2022

Oké 👍 maar vorige x was beter . Prijs kwaliteit nog steeds acceptabel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
18 maart 2022

Het eten is uitstekend en de bezorging vlot en beleefd!

Meijer
16 maart 2022

Was zeer goed

Bibi
15 maart 2022

Heerlijke loempia, niet vettig en gevuld met knapperige groenten, kipfilet en ei.

Enkelaar
14 maart 2022

13:45 Bestelling geplaatst voor 18:15.Een kwartiertje later kan. Maar 3 kwartier later slaat nergens op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Meendering
13 maart 2022

Zoals gewoonlijk: keurig op tijd en erg lekker

W. van Doorn
13 maart 2022

Precies op tijd en het eten was nog gloeiend heet en heerlijk!

Danielle
13 maart 2022
issy i.h. kavasoglu
12 maart 2022

heerlijk gegeten smaakvol bedankt

Leo Klinkenberg
11 maart 2022

Heb bij de online-bestelling voor bezorgen 2 euro extra betaald als fooi. Bij aflevering aan bezorger dit bedrag gemeld. Deze gaf aan hiervan niets te krijgen. Vond dit niet kloppen. Vandaar hem alsnog 2 euro gegeven. Vraag: waar gaat de online-fooi dan wel naar toe?

Guldenpfennig
11 maart 2022
Harold roth
11 maart 2022

Prima geregeld.snel en op afgesproken tijd

Michel
8 maart 2022

Deze keer keurig op tijd. Het was heerlijk.

Richard
8 maart 2022

jammer dat het eten de ene keer lekker pittig is en de andere keer weer niet

Karin
8 maart 2022

Altijd heerlijk hoor maar de bestelling was bijna koud toen het gebracht werd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Siem
6 maart 2022

Eten was koud helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

At Korzelius
6 maart 2022

Bezorger was 20 minuten te vroeg,eten was weer super lekker en meer dan genoeg.

Bianca
5 maart 2022

Ik had voor 6 personen de Indische Chinese rijsttafel, maar helaas was het vrij afgekoeld. 😇 dus alles in de magnetron. Maar evengoed lekker hoor

Sinan Gul
4 maart 2022

Kwaliteit eten was redelijk, maar ondanks dat we bij de online bestelling aangaven de bestelling zsm geleverd te willen hebben, kregen we de bestelling pas na 2 uur en 20 minuten! En dat op een normale vrijdagavond. Kan echt niet.

Richard
2 maart 2022

we hebben het maar gehaald was weer lekker

Sundermann
2 maart 2022

Gebakken benaan was niet lekker, te hard en niet zoet genoeg,hebben wij weggegooid wat zonde is,en het eten was niet echt warm.

Langerijs
1 maart 2022

Goede service, lekker gegeten, op afgesproken tijd bezorgd, vrolijke bezorger. 😀

Marije
1 maart 2022

Jammer dat bezorging 2 uur en een kwartier heeft geduurd. Wij hebben amper van het eten kunnen genieten. Wij vinden dat het beter gecommuniceerd moet worden wat de bezorgtijd zal zijn, dan hadden wij nu iets anders overwogen om te bestellen.

Isabelle
1 maart 2022

Zo lekker gegeten! Was top!

Wendy
27 februari 2022

Het eten is altijd erg lekker… maar we hebben vreselijk lang op het eten moeten wachten. 19:40 ipv 18:30. We waren geïnformeerd dat het een half uurtje later zou komen, maar niet 70 minuten later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blackman
27 februari 2022

Vaste klant bij Po-on wij blijven altijd bestellen. Wij wonen al bijna 3 jaar niet meer in Alkmaar. Wij wonen in Oudkarspel waar niet wordt bezorgd. Wij blijven trouw afhalen bij Po-on als wij iets te vieren hebben. Altijd heerlijk eten bij jullie. Wij geven in de opmerking netkes aan wat de wensen zijn en daar wordt altijd gehoor aan gegeven.

Rob
27 februari 2022

Was er snel Alleen jammer dat de bestelling niet helemaal goed was Portie bami was witte rijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. Heijdenrijk
26 februari 2022

Ieder onderdeel van mijn bestelling had een eigen smaak (zoals dat ook hoort) en niet op het oog verschillende gerechten maar allemaal 1 smaak. Keurig verpakt, keurig bezorgd! Het was alleen niet zo heel erg warm meer; we moesten het meteen gaan eten en tweede keer opscheppen was eigenlijk net niet warm genoeg meer. Maar de smaak bleef heerlijk! Tot een volgende keer.

Mark
26 februari 2022

We hebben ruim 2 uur moeten wachten op de bestelling. Niet een belletje gehad of contact met ons opgenomen. Dus na 1,5 uur wachten zelf gebeld. Het eten was prima maar de wachttijd te lang.

Alie Morauw
25 februari 2022

Het was TOP ! normaal gesproken wil ik geen Babi pangang omdat ik dat meestal tai en droog vind, maar dit keer was die geweldig heel zacht zoals het moet zijn.TOP !!!

Ester
25 februari 2022

Het eten is heerlijk, echt complimenten alleen is het zo jammer dat het 2 uur duurt voordat het bezorgd wordt. Slechte communicatie hierover. Erg jammer

Jan beerse
24 februari 2022
Gerard
23 februari 2022

Het eten was 3 kwartier te laat, het eten zoals tijd erg lekker.

frank
21 februari 2022

Stond keurig op tijd klaar ! en lekker gegeten

Jan Willem
20 februari 2022

Nu paar keer al meegemaakt dat bezorging ruim half uur later is als aangevraagd. Bezorgtijd 19:15 en daadwerkelijke bezorging 19:55 uur.

Lemmens Honig
20 februari 2022

Voortreffelijke gerechten, heerlijk! Zeer goede kwaliteit!

Teeuw
18 februari 2022

Heel erg goed en lekker

Taco Fortgens
18 februari 2022

TOP ETEN HADDEN CHINEES INDISCHE RIJSTTAFEL VOOR 2 PERSONEN EN WAS ECHT OM TE SMULLEN!

Smith
17 februari 2022

Eenvoudig te bestellen via de website, en na een kwartier kun je de bestelling al ophalen. En dan heerlijk smullen! 😋

Ron Gordebeke
17 februari 2022

Duurde veel te lang

Suzan Keizer
17 februari 2022

Het eten kwam een uur later dan wij hadden gevraagd. Dat het druk is geeft niet, maar misschien kunt U dat aangeven op Uw site, dan kan de klant daar rekening mee houden. Nu moest 1 van ons weg namelijk en heeft niet mee kunnen eten !!!

Anoniem
17 februari 2022

Prima eten, maar bezorging duurde meer dan 1,5 u. Bij het bellen om te vragen waar het bleef kregen we een smoesje over dat het “slecht” weer was en daardoor langer duurde. Ten eerste waren ze met de auto en ten tweede is het restaurant 900m verderop!

Henk
16 februari 2022

Is 1 uur te laat bezorgd. Eten was verder oke

N. Keeman
16 februari 2022

Alles goed geregeld. Alleen jammer dat in plaats van de kippensoep tomatensoep was geleverd

Nel
15 februari 2022

Het eten is heerlijk ….maar de bezorging is waardeloos. Ruim een uur later dan gepland. Dus helaas dit ga ik niet meer doen

R.K.
15 februari 2022

Om 16.07 uur besteld voor 18.00 uur. We hadden visite die bleef eten. Als je twee uur van tevoren besteld dan verwacht je dat het er op tijd is. Om 18.30 uur gebeld. Het zou onderweg zijn. Om 19.10 uur was het eten er eindelijk. Het was niet echt warm meer. Het duurt echt heel vaak heel lang voordat het eten er is. Op zich kan het maar zeg dan niet dat het er een bepaalde tijd kan zijn. Het smaakt wel altijd lekker.

Angelique
15 februari 2022

Het eten was lekker zoals altijd. We zijn gewend dat het bezorgen altijd lang duurt, maar vandaag was het 2 uur en 20 minuten. Dat is wel heel lang.

Nicole
15 februari 2022

helaas was het eten niet heel warm, en kwam het ruim een half uur later dan afgesproken.

Klaas Jan Tip
14 februari 2022
Ramón
13 februari 2022

Lekker eten, bezorgd op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
13 februari 2022

Te laat bezorgd

Erik
11 februari 2022

Het eten was zoals gewoonlijk voortreffelijk. De bezorging duurde ook zoals gewoonlijk weer onwijs lang. Misschien dat het te maken heeft met het feit dat Sint Pancras een buitengebied is van Alkmaar maar het is wel jammer. Neemt niet weg dat het eten heerlijk was.

J.B. Verweij
10 februari 2022

Maaltijd werd keurig op tijd bezorgd en was zeer smakelijk.

van Wijngaarden
6 februari 2022

top

Peter Balvers
6 februari 2022

Zoals gewoonlijk weer erg lekker

Moka
5 februari 2022

Geen eten ontvangen ,1.5 uur later.

Johan
2 februari 2022

In 30 minuten bezorgd en al het eten super lekker.

Raymond
31 januari 2022
Jan
31 januari 2022

2 loempias besteld, inhiud oké, buitenkant keihard en aangebrand.

Bieman
30 januari 2022

De bestelling kwam lekker op tijd en het eten was zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RB
30 januari 2022

Het was mooi op tijd klaar en ik heb weer heerlijk genoten. Goed eten dus!

Hannah
30 januari 2022
Rico Sman
29 januari 2022

Super slecht en of het restjes waren die bij elkaar waren gegooid en bijna koud aangekomen na een half uur te late bezorging. Eens maar nooit meer!!!!!

Vdwal
29 januari 2022

Alles was prima

Meijer
29 januari 2022
Fred
27 januari 2022
Caroline
25 januari 2022

Maandmenu smaakte heerlijk.

R.S.den Otter
25 januari 2022

was alweer erg lekker

Dick
24 januari 2022
Jos
23 januari 2022

Kwam iets te vroeg, het eten was snel bereid dus hoefde maar even te wachten. Heerlijk gegeten 👍

Loes
23 januari 2022

Babipangang was smakeloos. Bestel hier nooit meer wat

Michel
23 januari 2022

De bezorging liet meer dan 2 uur op zich wachten. Dat is echt te lang.

R.hoefsmith
23 januari 2022

19.00uur besteld ,tig keren gebeld waar het eten bleef,wordt je steeds met een smoesje gerust gesteld,hij is er bijna...2 minuten nog,...helaas werd dat ruim ander half uur.voorheen was ik altijd goed te spreken over po On ,maar ik weet niet of ik hier nog terug kom of iets bestel

Monique
23 januari 2022

Ik heb anderhalf uur vooraf besteld op tijdstip 19.15 uur jammer dat ik het dan 19.30 krijg

Hans Buisman
22 januari 2022
Cindy
22 januari 2022
Hans
21 januari 2022

Makkelijk bestellen, prima eten en snel bezorgd!

Debby rietveld
21 januari 2022

Kwam op tijd. En vriendelijk personeel

W Sikkens
19 januari 2022
Mieke
19 januari 2022

Heerlijke Ajam pangang , het was weer top !

Ted Oud
17 januari 2022

Zoals gewoonlijk lekker dus naar verwachting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
17 januari 2022

De kwaliteit is wat ik er van verwacht had, het is altijd lekker en ruim voldoende. Bezorging moet je op tijd inplannen want die laat nogal op zich wachten!

Gerrit
15 januari 2022

Zocht een Chinees, restaurant welke ons kon voorzien van een lekkere Chineese maaltijd. En dat is gelukt!! Uur bezorgtijd op zaterdagavond is niet gek.

Werner
14 januari 2022

Goed bezig !

Roos
14 januari 2022

Altijd heerlijke gerechten, stelt nooit teleur. Wij bestellen vaak zo heerlijk en blijven dit ook doen

Ronald
14 januari 2022

Het eten is nog steeds goed maar ik heb het idee dat de hoeveelheden veel minder worden(kleinere bakjes). Normaliter krijg je 4 grote kipsate maar nu waren het echt magere stokjes.

Ruud Godijn
10 januari 2022

Half uur te laat bezorgd.

Theun
9 januari 2022

Prima

Nico Winter
9 januari 2022

Super lekker

E Van Hengel
9 januari 2022

17:00 eten bestelt en 19:30 bezorgd ! Nooit Meer!

Christa Zomerdijk
8 januari 2022

Jammer dat er ondanks het dringende verzoek geen paprika te gebruiken in de babi ketjap saus ivm allergie toch gewoon een kei groot stuk paprika in de saus zat! Was dus niet eetbaar voor de persoon in kwestie

Harry
8 januari 2022

Bestelling was na anderhalf uur nog niet geleverd. Na telefonisch contact bleek dat ze de bestelling nog moesten maken waarna mij werd aangeboden deze te annuleren. Dat heb ik dan ook maar gedaan. Nu maar hopen dat het door mij betaalde geld wordt terugbetaald.

Richard
8 januari 2022

half 6 besteld en half 9 is het eten er maar wel erg lekker

Michel Zonneveld
6 januari 2022

Helaas werd onze bestelling 1 uur en 1 kwartier te laat bezorgd. Toen wij in de tussentijd op de site keken en probeerde te bellen (geen gehoor) werd ons duidelijk dat op woensdag niet bezorgd wordt. Dit werd echter niet aangegeven bij bestelling. Vervolgens hebben wij elders besteld en werd deze bestelling alsnog veel te laat bezorgd. Dus dubbel op. Jammer, nu moeten we het een dag later opwarmen.

Madeleine
6 januari 2022

Eten is goed maar bezorging duurt echt te lang… 45 minuten later dan afgesproken tijd en je krijgt aan de telefoon weinig te horen. Dus prima bestellen maar haal het zelf af… gaat volgens mij sneller!

Anna
5 januari 2022

Eten was prima. Erg jammer dat het een uur later werd bezorgd dan toegezegd. Met als enige excuus, het is erg druk. Die dan geen toezegging over de bezorgtijd.

Bert pruis
5 januari 2022

Eten was niet warm en 45 minuten te laat bezorgd

Niels
3 januari 2022

Was heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Wiggermans
3 januari 2022

Netjes op tijd zoals gewoonlijk en bakken lekker gevuld. Het was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.Fortgens
2 januari 2021

Heerlijk gegeten PO ON is een topper goede bezorging eten was warm en kwaliteit top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

geert
2 januari 2021

De maaltijd was keurig verzorgd en het smaakte heerlijk. Alleen jammer,dat er vertraging in de bezorging zat

F Houtkamp-Albers
2 januari 2021

Het duurde erg lang, meer dan 2,5h, voordat we de (internet)bestelling kregen. Bij nabellen, na 1,5h kreeg ik te horen dat internetbestelling, direct op jullie site en niet bij 'thuisbezorgen.nl' altijd lang duren , maar dat met 30min het eten geleverd. Na ruim 2h nogmaals gebeld, was het eten net onderweg. Bijna 2,5h op het eten gewacht De smaak was (helaas) niet zoals wij verwacht hadden. Al met al een teleurstellende ervaring

Renate
2 januari 2021

Heerlijkkkkkk!!!!!!!!

RG
1 januari 2021

Precies wat je mag verwachten. Warm en tijdig. Ouderwets lekker.

Tineke Bouma
31 december 2021
Guldenpfennig
31 december 2021

drie kwartier later dan afgesproken tijd

Monique Den Engelsman
30 december 2021

Op 7 minuten na 3 uur op ons eten moeten wachten, en om te zeggen dat het smaakvol was, nee!

m.van baar
30 december 2021

zo slecht hebben wij het nog nooit gehad. zijn klaar met chinees.

Phim
29 december 2021

Eten was lekker en strak op tijd bezorg👍Bedankt

Toebes
29 december 2021

Netjes optijd bezorgd en nog lekker warm.

H. Poptie
29 december 2021

Oppassen met zout. Ik ben een pittige en zoute eter, dit was te zout. Verder meer dan voldoende qua portie. 1 ster minder door het zout maar alles gaat op! 😉

Slot
29 december 2021

Het eten werd een half uur later dan besteld gebracht. Vriendelijke bezorger. Het eten was oké, niet heel bijzonder. Miste smaak. Babi pangang was droog.

Mieke
29 december 2021

Het was weer heerlijk , zoals altijd !

Anoniem
29 december 2021

We bestelden om 17.15u het eten maar het werd pas om 19.45u bezorgd. Dit was voor ons de laatste keer dat we daar wat bestelden.

Kramer
29 december 2021

Heerlijkw Szechuan saus!

Ron van Galen
29 december 2021

Voor 19:00 uur besteld en het eten werd 20:40 uur gebracht, het eten was koud (40 graden) en de loempia's waren nat en slap Erg jammer van het eten

Jan
28 december 2021

Op tijd besteld en keurig op tijd afgeleverd. En vooral heerlijk gegeten. Prima restaurant.

Joop
27 december 2021

Goed eten en redelijk op tijd bezorgd

Marcel
26 december 2021
Fatma Babaoglu
25 december 2021

Heerlijke Indonesische rijsttafel! Smakelijk en op tijd klaar.

Cor groentjes
25 december 2021

het eten was erg lekker meer dan genoeg .

At
24 december 2021

Was erg aan de late kant,bezorger was overigens erg vriendelijk.

Edwin
24 december 2021

Was wat laat van 5 tot 8 gewacht maar ben beter gewend zou wel druk zijn geweest het eten was weer uitstekend

Monita Van meel
23 december 2021

Keurig beleefde bezorger en het eten is altijd goed warm, we bestellen graag bij jullie

Hans Verdwaald
23 december 2021

Het was overvloedig en heerlijk voor een goeie prijs!

Johan Stoop
23 december 2021

Maandmenu December in een woord heerlijk ! Het is voor 2-3 personen maar met z`n vijven kan je er ook royaal van eten ! Perfect !

Cas
20 december 2021

Goed van smaak en voldoende warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veerman
19 december 2021

het eten was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boersma
15 december 2021

Heb zelf gebeld na 'n uur om te vragen hoe laat mn bestelling zou komen. Ik miste dus de bezorgtijd in de bestelling

Thiel
14 december 2021

Al 45 jaar tevreden.... Babi zou wat knapperiger mogen zijn af en toe,maar verder geen klachten....

Van doorn
14 december 2021

Bezorging kwam een uur later dan aangegeven. We kwamen in problemen daardoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy Hart
13 december 2021
Hummel
12 december 2021

Niks op aan ye merken. Iedeteen was vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lemmees
12 december 2021

Drie uur wachten op een bestelling kan echt niet. Na zeker 5 keer gebeld te hebben, was het elke keer over half uur dan weer 10 minuten uiteindelijk dus ruim 3 uur. Helaas was het eten ook lauw en niet smakelijk. Loempia’s nat en pang-sit te hard en zonder vulling. Erg jammer en dit heeft niets te maken met winnen van Max Verstappen? Werd ook nog opgenoemd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad
8 december 2021

Mag wel warmer afgeleverd worden. Kwaliteit is goed en is tenslotte het belangrijkste.

Peter
5 december 2021

Helaas hebben we 1 1/2 uur moeten wachten voor de bestelling kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge Vring
5 december 2021

Prima hoeveelheid en de smaak is naar mijn mening ook goed. Had iets warmer gemogen, heb mijn bestelling precies op tijd opgehaald, dus daar kon het niet aan liggen. Voor de rest zijn de mensen van Po-On altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kom er dan ook graag.