Beoordelingen van Po-On Alkmaar

Recente recensies

4.0
Jörgen
11 mei 2022

Ondanks mijn opmerking over uiterlijke bezorgtijd 18.30 uur (n.b. 17.04 uur de bestelling al online doorgegeven en per email bevestigd gekregen) ivm afspraken in de avond pas na bellen om 18.40 uur waar de bestelling bleef om 18.50 uur bezorgd. Dit is al de 2e keer dat dit gebeurt! Het eten is verder goed.

Jay
11 mei 2022

Goede porties, eten was lekker! Voor herhaling vatbaar!!

Sabrina Dekker
10 mei 2022

Lekker gegeten. Iets langer moeten wachten op de bestelling.

Flo
10 mei 2022

Bezorging duurt meer dan 2 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Taco Fortgens
10 mei 2022

GEWOON TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
8 mei 2022

We hadden het vrij laat besteld maar ondanks de voor ons verwachtte drukte (moederdag) toch redelijk op tijd bezorgd en wederom prima kwaliteit !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper Nieuwenhuizen
8 mei 2022

Eten is goed maar online 19.00 besteld om om 19.30 af te halen. Als het dan pas om 19.50 klaar is, is dat niet ok.

Jeannette
7 mei 2022

2 uur wachten op mijn bestelling vind ik wel erg lang. En dan ook nog voorgelogen worden dat mijn adres niet te vinden was...

Mireille Heijnen
7 mei 2022

Heerlijk en compleet. Goed warm bezorgd! Duurde wel meer dan een uur voordat het er was. Maar alles lekker en meer dan genoeg.

Erik
3 mei 2022

Als vanouds lekker

Carla Bechthold
2 mei 2022

Eten is erg lekker en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guldenpfennig
29 april 2022

iets meer bezorgen op de afgesproken tijd 25 min. Later is wel veel

William
29 april 2022

Het was zoals altijd weer lekker! Groetjes Sushipoint Alkmaar!

AMS Kok
28 april 2022

Eten heerlijk en keurig op tijd

Ronald
27 april 2022

bezorging was zoals altijd prima maar de kwaliteit was dit keer echt veel minder met name de kip in oestersaus leek wel bruin water in plaats van een lekkere saus. graag meer aandacht aan die saus besteden want die leek wel aangelengd met water. er zat ook bijna geen smaak aan.

Jan
27 april 2022

Prima van smaak en goed op temperatuur. Ik had ingevuld zo spoedig mogelijk bezorgen. Mogelijk kunnen jullie er dan een mail overheen sturen hoe laat er werkelijk bezorgd gaat worden.

Bram
27 april 2022

Eten is altijd goed, alleen wederom de bezorger een half uur te laat

Frans
26 april 2022

Lekker, veel, goed warm en op de aangegeven tijd. Ben weer helemaal tevreden.

M Le blansch
25 april 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der wal
24 april 2022

Alles was prima enheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
21 april 2022

Het was weer heerlijk !

Elzinga
21 april 2022
Maria
20 april 2022

Goed restaurant. Lekker eten. Vriendelijke mensen. Had on-line besteld en was laat. Werd telefonisch gebeld ter herinnering om het eten om te halen. Goede service.

Rob
19 april 2022

Dit keer was het eten op tijd en warm en goed te eten

Joery
19 april 2022
De jonh
18 april 2022

Zo slecht hebben wij nog nooit gegeten!!!. Kip in saus was niet warm. Babipangang was taai en hard. Gebakken banaan was lang niet gaar. Smaakloos!!!

Bibi
17 april 2022

Lekkerste loempia die ik ken, gevuld met veel groenten. Bezorging kan en moet veel beter. De bezorger wel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José
15 april 2022

Echt top gegeten.

Willem
14 april 2022

Het was heerlijk en op tijd bezorgd

Henk Moes
10 april 2022

Het eten mag zeker wel warmer. En de bestelling is altijd zoek als we het komen halen..

van Wijngaarden
9 april 2022
Taco Fortgens
6 april 2022

Top eten en goede bezorging

Richard
5 april 2022

was weer erg lekker

We
5 april 2022

Netjes op tijd, vriendelijk en nette bezorger.. en het belangrijkste; het was lekker! (Had ietsje warmer kunnen aankomen, maar 30 sec in de magnetron en het was weer heerlijk warm). Tot de volgende keer!

x
4 april 2022
P.J. Bogaards
4 april 2022

via internet besteld, met een afhaaltijd van 18:30. maar helaas de wachttijd was ruim een half uur, dus thuis ongerust waar ik bleef.

Bert pruis
4 april 2022

Eten was koud voor de tweede maal ben voorlopig ff klaar met poon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
3 april 2022

Prima eten en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruijns
3 april 2022

Gevraagd om rond 17.15 te bezorgen...als het eten dan al om 16.55 bezorgd wordt is dat wel wat vroeg. Loempia was wel erg vet, het droop er uit... De rest was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Enkelaar
3 april 2022

Vlees veel te lang/hard gebakken/gefrituurd.

Bernadette
1 april 2022

Heerlijk eten! Bestel ruim een uur van tevoren, dan is het op tijd.

Joop
31 maart 2022
Bollen
30 maart 2022

Loempia, dit keer iets te veel taugé. Had wat meer ei en vlees in gemogen. Smaak is uitstekend.

Aida
28 maart 2022

Het eten kwam pas na 2,5 uur! Het eten was koud en lauw! We hebben gevraagd om een vervangend gerecht en deze is wel geleverd maar ingeruild voor een ander gerecht dan aangevraagd. Voor ons nooit meer! Ondanks dat de smaak goed was maar pfff jammer van de tijd en de kou.

Flammang
27 maart 2022

Zeer tevreden! Altijd goed! 👍

Henny
27 maart 2022

Altijd lekker en op tijd.

issy i.h. kavasoglu
27 maart 2022

17.50 besteld 18.50 gemaakt 19.50 bezorgd wat jammer is dat ze niet gelijk zeggen als je na een uur belt dat het druk is en dat bezorging 1,5 a 2 uur kan duren steeds maar iets anders zeggen zoals komt binnen 20 min. of de bezorger is onderweg terwijl wij om de hoek wonen eten was wel smaakvol maar info aan de telefoon maakt het minder natuurlijk

Twan
26 maart 2022

Het maandmenu was heerlijk.

bar
24 maart 2022

Jammer genoeg op nieuw niet op tijd

Richard
22 maart 2022

duurde wel iets langer dan verwacht maar prima uitleg waardoor, eten was lekker

Ronald eerhart
21 maart 2022
M
21 maart 2022

Bezorging voor de 3e keer een half uur te vroeg. Tjap Tjoy met stukken rauwe groenten (bloemkool , wortel en broccoli). Beetgaar is lekker, rauw niet.

H.louis
20 maart 2022

Omdat het zo ontzettend druk was hebben we het vermoeden dat het te kosten is gegaan van de kwaliteit.de saté was droog en taai.

Niels
20 maart 2022

Oké 👍 maar vorige x was beter . Prijs kwaliteit nog steeds acceptabel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
18 maart 2022

Het eten is uitstekend en de bezorging vlot en beleefd!

Meijer
16 maart 2022

Was zeer goed

Bibi
15 maart 2022

Heerlijke loempia, niet vettig en gevuld met knapperige groenten, kipfilet en ei.

Enkelaar
14 maart 2022

13:45 Bestelling geplaatst voor 18:15.Een kwartiertje later kan. Maar 3 kwartier later slaat nergens op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Meendering
13 maart 2022

Zoals gewoonlijk: keurig op tijd en erg lekker

W. van Doorn
13 maart 2022

Precies op tijd en het eten was nog gloeiend heet en heerlijk!

Danielle
13 maart 2022
issy i.h. kavasoglu
12 maart 2022

heerlijk gegeten smaakvol bedankt

Leo Klinkenberg
11 maart 2022

Heb bij de online-bestelling voor bezorgen 2 euro extra betaald als fooi. Bij aflevering aan bezorger dit bedrag gemeld. Deze gaf aan hiervan niets te krijgen. Vond dit niet kloppen. Vandaar hem alsnog 2 euro gegeven. Vraag: waar gaat de online-fooi dan wel naar toe?

Guldenpfennig
11 maart 2022
Harold roth
11 maart 2022

Prima geregeld.snel en op afgesproken tijd

Michel
8 maart 2022

Deze keer keurig op tijd. Het was heerlijk.

Richard
8 maart 2022

jammer dat het eten de ene keer lekker pittig is en de andere keer weer niet

Karin
8 maart 2022

Altijd heerlijk hoor maar de bestelling was bijna koud toen het gebracht werd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Siem
6 maart 2022

Eten was koud helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

At Korzelius
6 maart 2022

Bezorger was 20 minuten te vroeg,eten was weer super lekker en meer dan genoeg.

Bianca
5 maart 2022

Ik had voor 6 personen de Indische Chinese rijsttafel, maar helaas was het vrij afgekoeld. 😇 dus alles in de magnetron. Maar evengoed lekker hoor

Sinan Gul
4 maart 2022

Kwaliteit eten was redelijk, maar ondanks dat we bij de online bestelling aangaven de bestelling zsm geleverd te willen hebben, kregen we de bestelling pas na 2 uur en 20 minuten! En dat op een normale vrijdagavond. Kan echt niet.

Richard
2 maart 2022

we hebben het maar gehaald was weer lekker

Sundermann
2 maart 2022

Gebakken benaan was niet lekker, te hard en niet zoet genoeg,hebben wij weggegooid wat zonde is,en het eten was niet echt warm.

Langerijs
1 maart 2022

Goede service, lekker gegeten, op afgesproken tijd bezorgd, vrolijke bezorger. 😀

Marije
1 maart 2022

Jammer dat bezorging 2 uur en een kwartier heeft geduurd. Wij hebben amper van het eten kunnen genieten. Wij vinden dat het beter gecommuniceerd moet worden wat de bezorgtijd zal zijn, dan hadden wij nu iets anders overwogen om te bestellen.

Isabelle
1 maart 2022

Zo lekker gegeten! Was top!

Wendy
27 februari 2022

Het eten is altijd erg lekker… maar we hebben vreselijk lang op het eten moeten wachten. 19:40 ipv 18:30. We waren geïnformeerd dat het een half uurtje later zou komen, maar niet 70 minuten later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blackman
27 februari 2022

Vaste klant bij Po-on wij blijven altijd bestellen. Wij wonen al bijna 3 jaar niet meer in Alkmaar. Wij wonen in Oudkarspel waar niet wordt bezorgd. Wij blijven trouw afhalen bij Po-on als wij iets te vieren hebben. Altijd heerlijk eten bij jullie. Wij geven in de opmerking netkes aan wat de wensen zijn en daar wordt altijd gehoor aan gegeven.

Rob
27 februari 2022

Was er snel Alleen jammer dat de bestelling niet helemaal goed was Portie bami was witte rijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. Heijdenrijk
26 februari 2022

Ieder onderdeel van mijn bestelling had een eigen smaak (zoals dat ook hoort) en niet op het oog verschillende gerechten maar allemaal 1 smaak. Keurig verpakt, keurig bezorgd! Het was alleen niet zo heel erg warm meer; we moesten het meteen gaan eten en tweede keer opscheppen was eigenlijk net niet warm genoeg meer. Maar de smaak bleef heerlijk! Tot een volgende keer.

Mark
26 februari 2022

We hebben ruim 2 uur moeten wachten op de bestelling. Niet een belletje gehad of contact met ons opgenomen. Dus na 1,5 uur wachten zelf gebeld. Het eten was prima maar de wachttijd te lang.

Alie Morauw
25 februari 2022

Het was TOP ! normaal gesproken wil ik geen Babi pangang omdat ik dat meestal tai en droog vind, maar dit keer was die geweldig heel zacht zoals het moet zijn.TOP !!!

Ester
25 februari 2022

Het eten is heerlijk, echt complimenten alleen is het zo jammer dat het 2 uur duurt voordat het bezorgd wordt. Slechte communicatie hierover. Erg jammer

Jan beerse
24 februari 2022
Gerard
23 februari 2022

Het eten was 3 kwartier te laat, het eten zoals tijd erg lekker.

frank
21 februari 2022

Stond keurig op tijd klaar ! en lekker gegeten

Jan Willem
20 februari 2022

Nu paar keer al meegemaakt dat bezorging ruim half uur later is als aangevraagd. Bezorgtijd 19:15 en daadwerkelijke bezorging 19:55 uur.

Lemmens Honig
20 februari 2022

Voortreffelijke gerechten, heerlijk! Zeer goede kwaliteit!

Teeuw
18 februari 2022

Heel erg goed en lekker

Taco Fortgens
18 februari 2022

TOP ETEN HADDEN CHINEES INDISCHE RIJSTTAFEL VOOR 2 PERSONEN EN WAS ECHT OM TE SMULLEN!

Smith
17 februari 2022

Eenvoudig te bestellen via de website, en na een kwartier kun je de bestelling al ophalen. En dan heerlijk smullen! 😋

Ron Gordebeke
17 februari 2022

Duurde veel te lang

Suzan Keizer
17 februari 2022

Het eten kwam een uur later dan wij hadden gevraagd. Dat het druk is geeft niet, maar misschien kunt U dat aangeven op Uw site, dan kan de klant daar rekening mee houden. Nu moest 1 van ons weg namelijk en heeft niet mee kunnen eten !!!

Anoniem
17 februari 2022

Prima eten, maar bezorging duurde meer dan 1,5 u. Bij het bellen om te vragen waar het bleef kregen we een smoesje over dat het “slecht” weer was en daardoor langer duurde. Ten eerste waren ze met de auto en ten tweede is het restaurant 900m verderop!

Henk
16 februari 2022

Is 1 uur te laat bezorgd. Eten was verder oke

N. Keeman
16 februari 2022

Alles goed geregeld. Alleen jammer dat in plaats van de kippensoep tomatensoep was geleverd

Nel
15 februari 2022

Het eten is heerlijk ….maar de bezorging is waardeloos. Ruim een uur later dan gepland. Dus helaas dit ga ik niet meer doen

R.K.
15 februari 2022

Om 16.07 uur besteld voor 18.00 uur. We hadden visite die bleef eten. Als je twee uur van tevoren besteld dan verwacht je dat het er op tijd is. Om 18.30 uur gebeld. Het zou onderweg zijn. Om 19.10 uur was het eten er eindelijk. Het was niet echt warm meer. Het duurt echt heel vaak heel lang voordat het eten er is. Op zich kan het maar zeg dan niet dat het er een bepaalde tijd kan zijn. Het smaakt wel altijd lekker.

Angelique
15 februari 2022

Het eten was lekker zoals altijd. We zijn gewend dat het bezorgen altijd lang duurt, maar vandaag was het 2 uur en 20 minuten. Dat is wel heel lang.

Nicole
15 februari 2022

helaas was het eten niet heel warm, en kwam het ruim een half uur later dan afgesproken.

Klaas Jan Tip
14 februari 2022
Ramón
13 februari 2022

Lekker eten, bezorgd op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
13 februari 2022

Te laat bezorgd

Erik
11 februari 2022

Het eten was zoals gewoonlijk voortreffelijk. De bezorging duurde ook zoals gewoonlijk weer onwijs lang. Misschien dat het te maken heeft met het feit dat Sint Pancras een buitengebied is van Alkmaar maar het is wel jammer. Neemt niet weg dat het eten heerlijk was.

J.B. Verweij
10 februari 2022

Maaltijd werd keurig op tijd bezorgd en was zeer smakelijk.

van Wijngaarden
6 februari 2022

top

Peter Balvers
6 februari 2022

Zoals gewoonlijk weer erg lekker

Moka
5 februari 2022

Geen eten ontvangen ,1.5 uur later.

Johan
2 februari 2022

In 30 minuten bezorgd en al het eten super lekker.

Raymond
31 januari 2022
Jan
31 januari 2022

2 loempias besteld, inhiud oké, buitenkant keihard en aangebrand.

Bieman
30 januari 2022

De bestelling kwam lekker op tijd en het eten was zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RB
30 januari 2022

Het was mooi op tijd klaar en ik heb weer heerlijk genoten. Goed eten dus!

Hannah
30 januari 2022
Rico Sman
29 januari 2022

Super slecht en of het restjes waren die bij elkaar waren gegooid en bijna koud aangekomen na een half uur te late bezorging. Eens maar nooit meer!!!!!

Vdwal
29 januari 2022

Alles was prima

Meijer
29 januari 2022
Fred
27 januari 2022
Caroline
25 januari 2022

Maandmenu smaakte heerlijk.

R.S.den Otter
25 januari 2022

was alweer erg lekker

Dick
24 januari 2022
Jos
23 januari 2022

Kwam iets te vroeg, het eten was snel bereid dus hoefde maar even te wachten. Heerlijk gegeten 👍

Loes
23 januari 2022

Babipangang was smakeloos. Bestel hier nooit meer wat

Michel
23 januari 2022

De bezorging liet meer dan 2 uur op zich wachten. Dat is echt te lang.

R.hoefsmith
23 januari 2022

19.00uur besteld ,tig keren gebeld waar het eten bleef,wordt je steeds met een smoesje gerust gesteld,hij is er bijna...2 minuten nog,...helaas werd dat ruim ander half uur.voorheen was ik altijd goed te spreken over po On ,maar ik weet niet of ik hier nog terug kom of iets bestel

Monique
23 januari 2022

Ik heb anderhalf uur vooraf besteld op tijdstip 19.15 uur jammer dat ik het dan 19.30 krijg

Hans Buisman
22 januari 2022
Cindy
22 januari 2022
Hans
21 januari 2022

Makkelijk bestellen, prima eten en snel bezorgd!

Debby rietveld
21 januari 2022

Kwam op tijd. En vriendelijk personeel

W Sikkens
19 januari 2022
Mieke
19 januari 2022

Heerlijke Ajam pangang , het was weer top !

Ted Oud
17 januari 2022

Zoals gewoonlijk lekker dus naar verwachting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
17 januari 2022

De kwaliteit is wat ik er van verwacht had, het is altijd lekker en ruim voldoende. Bezorging moet je op tijd inplannen want die laat nogal op zich wachten!

Gerrit
15 januari 2022

Zocht een Chinees, restaurant welke ons kon voorzien van een lekkere Chineese maaltijd. En dat is gelukt!! Uur bezorgtijd op zaterdagavond is niet gek.

Werner
14 januari 2022

Goed bezig !

Roos
14 januari 2022

Altijd heerlijke gerechten, stelt nooit teleur. Wij bestellen vaak zo heerlijk en blijven dit ook doen

Ronald
14 januari 2022

Het eten is nog steeds goed maar ik heb het idee dat de hoeveelheden veel minder worden(kleinere bakjes). Normaliter krijg je 4 grote kipsate maar nu waren het echt magere stokjes.

Ruud Godijn
10 januari 2022

Half uur te laat bezorgd.

Theun
9 januari 2022

Prima

Nico Winter
9 januari 2022

Super lekker

E Van Hengel
9 januari 2022

17:00 eten bestelt en 19:30 bezorgd ! Nooit Meer!

Christa Zomerdijk
8 januari 2022

Jammer dat er ondanks het dringende verzoek geen paprika te gebruiken in de babi ketjap saus ivm allergie toch gewoon een kei groot stuk paprika in de saus zat! Was dus niet eetbaar voor de persoon in kwestie

Harry
8 januari 2022

Bestelling was na anderhalf uur nog niet geleverd. Na telefonisch contact bleek dat ze de bestelling nog moesten maken waarna mij werd aangeboden deze te annuleren. Dat heb ik dan ook maar gedaan. Nu maar hopen dat het door mij betaalde geld wordt terugbetaald.

Richard
8 januari 2022

half 6 besteld en half 9 is het eten er maar wel erg lekker

Michel Zonneveld
6 januari 2022

Helaas werd onze bestelling 1 uur en 1 kwartier te laat bezorgd. Toen wij in de tussentijd op de site keken en probeerde te bellen (geen gehoor) werd ons duidelijk dat op woensdag niet bezorgd wordt. Dit werd echter niet aangegeven bij bestelling. Vervolgens hebben wij elders besteld en werd deze bestelling alsnog veel te laat bezorgd. Dus dubbel op. Jammer, nu moeten we het een dag later opwarmen.

Madeleine
6 januari 2022

Eten is goed maar bezorging duurt echt te lang… 45 minuten later dan afgesproken tijd en je krijgt aan de telefoon weinig te horen. Dus prima bestellen maar haal het zelf af… gaat volgens mij sneller!

Anna
5 januari 2022

Eten was prima. Erg jammer dat het een uur later werd bezorgd dan toegezegd. Met als enige excuus, het is erg druk. Die dan geen toezegging over de bezorgtijd.

Bert pruis
5 januari 2022

Eten was niet warm en 45 minuten te laat bezorgd

Niels
3 januari 2022

Was heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Wiggermans
3 januari 2022

Netjes op tijd zoals gewoonlijk en bakken lekker gevuld. Het was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.Fortgens
2 januari 2021

Heerlijk gegeten PO ON is een topper goede bezorging eten was warm en kwaliteit top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

geert
2 januari 2021

De maaltijd was keurig verzorgd en het smaakte heerlijk. Alleen jammer,dat er vertraging in de bezorging zat

F Houtkamp-Albers
2 januari 2021

Het duurde erg lang, meer dan 2,5h, voordat we de (internet)bestelling kregen. Bij nabellen, na 1,5h kreeg ik te horen dat internetbestelling, direct op jullie site en niet bij 'thuisbezorgen.nl' altijd lang duren , maar dat met 30min het eten geleverd. Na ruim 2h nogmaals gebeld, was het eten net onderweg. Bijna 2,5h op het eten gewacht De smaak was (helaas) niet zoals wij verwacht hadden. Al met al een teleurstellende ervaring

Renate
2 januari 2021

Heerlijkkkkkk!!!!!!!!

RG
1 januari 2021

Precies wat je mag verwachten. Warm en tijdig. Ouderwets lekker.

Tineke Bouma
31 december 2021
Guldenpfennig
31 december 2021

drie kwartier later dan afgesproken tijd

Monique Den Engelsman
30 december 2021

Op 7 minuten na 3 uur op ons eten moeten wachten, en om te zeggen dat het smaakvol was, nee!

m.van baar
30 december 2021

zo slecht hebben wij het nog nooit gehad. zijn klaar met chinees.

Phim
29 december 2021

Eten was lekker en strak op tijd bezorg👍Bedankt

Toebes
29 december 2021

Netjes optijd bezorgd en nog lekker warm.

H. Poptie
29 december 2021

Oppassen met zout. Ik ben een pittige en zoute eter, dit was te zout. Verder meer dan voldoende qua portie. 1 ster minder door het zout maar alles gaat op! 😉

Slot
29 december 2021

Het eten werd een half uur later dan besteld gebracht. Vriendelijke bezorger. Het eten was oké, niet heel bijzonder. Miste smaak. Babi pangang was droog.

Mieke
29 december 2021

Het was weer heerlijk , zoals altijd !

Anoniem
29 december 2021

We bestelden om 17.15u het eten maar het werd pas om 19.45u bezorgd. Dit was voor ons de laatste keer dat we daar wat bestelden.

Kramer
29 december 2021

Heerlijkw Szechuan saus!

Ron van Galen
29 december 2021

Voor 19:00 uur besteld en het eten werd 20:40 uur gebracht, het eten was koud (40 graden) en de loempia's waren nat en slap Erg jammer van het eten

Jan
28 december 2021

Op tijd besteld en keurig op tijd afgeleverd. En vooral heerlijk gegeten. Prima restaurant.

Joop
27 december 2021

Goed eten en redelijk op tijd bezorgd

Marcel
26 december 2021
Fatma Babaoglu
25 december 2021

Heerlijke Indonesische rijsttafel! Smakelijk en op tijd klaar.

Cor groentjes
25 december 2021

het eten was erg lekker meer dan genoeg .

At
24 december 2021

Was erg aan de late kant,bezorger was overigens erg vriendelijk.

Edwin
24 december 2021

Was wat laat van 5 tot 8 gewacht maar ben beter gewend zou wel druk zijn geweest het eten was weer uitstekend

Monita Van meel
23 december 2021

Keurig beleefde bezorger en het eten is altijd goed warm, we bestellen graag bij jullie

Hans Verdwaald
23 december 2021

Het was overvloedig en heerlijk voor een goeie prijs!

Johan Stoop
23 december 2021

Maandmenu December in een woord heerlijk ! Het is voor 2-3 personen maar met z`n vijven kan je er ook royaal van eten ! Perfect !

Cas
20 december 2021

Goed van smaak en voldoende warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veerman
19 december 2021

het eten was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boersma
15 december 2021

Heb zelf gebeld na 'n uur om te vragen hoe laat mn bestelling zou komen. Ik miste dus de bezorgtijd in de bestelling

Thiel
14 december 2021

Al 45 jaar tevreden.... Babi zou wat knapperiger mogen zijn af en toe,maar verder geen klachten....

Van doorn
14 december 2021

Bezorging kwam een uur later dan aangegeven. We kwamen in problemen daardoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy Hart
13 december 2021
Hummel
12 december 2021

Niks op aan ye merken. Iedeteen was vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lemmees
12 december 2021

Drie uur wachten op een bestelling kan echt niet. Na zeker 5 keer gebeld te hebben, was het elke keer over half uur dan weer 10 minuten uiteindelijk dus ruim 3 uur. Helaas was het eten ook lauw en niet smakelijk. Loempia’s nat en pang-sit te hard en zonder vulling. Erg jammer en dit heeft niets te maken met winnen van Max Verstappen? Werd ook nog opgenoemd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad
8 december 2021

Mag wel warmer afgeleverd worden. Kwaliteit is goed en is tenslotte het belangrijkste.

Peter
5 december 2021

Helaas hebben we 1 1/2 uur moeten wachten voor de bestelling kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge Vring
5 december 2021

Prima hoeveelheid en de smaak is naar mijn mening ook goed. Had iets warmer gemogen, heb mijn bestelling precies op tijd opgehaald, dus daar kon het niet aan liggen. Voor de rest zijn de mensen van Po-On altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kom er dan ook graag.

SK
3 december 2021

de bestelling kwam 40 min. later, wel warm en lekker

Janssen
3 december 2021

Zoals altijd is het eten van goede kwaliteit. Po-on is 1 van de betere Chinees-indonesische restaurants maar de bezorgtijd is lang (2 uur). Als je dat weet kan je er rekeninh mee houden. Voor mij in ieder geval het wachten, hoewel ik zou adviseren om bij bestellingen die langer dan een uur duren de klant te informeren daarover.

Wim
3 december 2021

Tjaptjoi met chinese garnalen: Groentes en de bij bestelde bami perfect. De garnalen heel erg snotterig brrr Veel te lang laten ontdooien in magnetron of hete lucht oven Verbeterpunt!! Garnalen ontdooien heel kort in magnetron en daarna nog even in de hete olie. Veel beter en smaakvoller als een snottebel eten. Verders meestal goed bij PO-On Maar de garnalen.....doe er wat aan

Delis
2 december 2021

Lange wachttijd. Eten was smaakloos.

Ester
1 december 2021

Eten was goed. Helaas bezorging erg laat. Na 1 uur gebeld omtrent de status van de bestelling deze zou met 20 minuten komen. Ruim 2 uur na de bestelling kwam pas het eten. Jammer de bezorger was wel correct.

Richard
30 november 2021

was weer erg lekker

Rob
29 november 2021

Op zondag 28 Nov 2021 bestelden wij via de website om 16:45 uur het maandmenu met bezorgtijd 18:00 uur. Helaas werd de maaltijd pas om 18:40 bezorgd. Hoewel dat misschien door de begrijpelijke drukte kwam door de net ingevoerde corona-sluitingstijd van 17:00 voor de horeca, werd het als gemis ervaren daarvan niet even per mail, soms of WhatsApp een berichtje te krijgen. Ook was het lekkere eten niet zo warm als we gewend waren bij alle eerder bezorgingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

veerman
28 november 2021

vlees was taai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny Trompe
28 november 2021

Het is gewoon top! Constante kwaliteit en bezorging altijd op tijd! Bestel daarom wekelijks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
28 november 2021
Baas
27 november 2021

We hebben genoten. Heerlijk gegeten

R van Galen
27 november 2021

Beetje jammer dat we 2 uur op het eten moesten wachten, zonder uitleg van Po-On

Jannie Dekker
26 november 2021

Eten was prima maar we hebben 2 uur moeten wachten tot het bezorgd werd. Zelf na 1 uur en 15 minuten gebeld. Het zou meteen bezorgd worden, het heeft toen nog 3 kwartier geduurd.

De Wit
26 november 2021

We hadden om 18uur besteld voor 19 uur eten werd na 20 uur bezorgd, ruim 2 uur gewacht

Mark J.M. van 't Schip
26 november 2021

Incompleet. Saus zat er niet bij.

Mieke
24 november 2021

Bestelling stond op tijd klaar en heerlijk gegeten !

Marije
23 november 2021

Het eten was heerlijk. Alleen bijna 2 uur moeten wachten op de bezorging.

Jelle Driesse
23 november 2021

Het was heerlijk dank je wel we komen zeker terug

Christian
23 november 2021

Ondanks dat het best druk was, stond mijn bestelling op het afgesproken tijdstip gereed. Weer heerlijk gegeten. Ga zo door!

J.B. Verweij
22 november 2021

De bestelling moet nog komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.B. Verweij
22 november 2021

Heerlijk gegeten van Tjap Tjoh met garnalen en nasi goreng.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
21 november 2021

Rond 17.30 besteld, 13x gebeld, 11x geen contact, uiteindelijk pas om 19.50 bezorgd. En geen belletje dat het lang gaat duren...waardeloos. Saté kwam overduidelijk uit vriezer. Dikke koeklaag bovenin, daaronder de saus en saté. Rest was van goede kwaliteit. Maar voorlopig geen Po-on meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.Melissen
18 november 2021

Eten echt heerlijk en super warm. Wachttijd meer dan 1 uur en 40 minuten onder de optie "zo spoedig mogelijk bezorgen" en dit is niet de eerste keer. Jammer want het eten is super.

G. Levering
12 november 2021

Erg lekker en keurig op tijd!!

Lea Barhorst
10 november 2021

Kip kerrie, deze x niet lekker, normaal tevreden

Guldenpfennig
9 november 2021

een uur wachten op eten is wel heel lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
8 november 2021

Ik heb afgesproken om 19.00 uur en kwam pas om 19.35 uur met het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska Blankendaal
8 november 2021

De bezorger was 40 min te laat en het eten was lauw warm. We hebben helaas niet lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
7 november 2021

Goed en lekker, smakelijk.

Moes
6 november 2021

Mihoen was niet zoals anders.Zaten grote vreemde kleur stukken vlees in.niet smaakvol.

Christa Zomerdijk
6 november 2021

Om 18.00 besteld. Om 19.00 werden we gebeld dat de bestelling nog anderhalf uur ging duren. Want het was moeilijke bestelling (maandmenu en combimenu) Geprotesteerd. Ik kon het wel ophalen binnen half uur maar bezorging zou pas om 20.00 zijn (of later) Gemeld dat ik het niet kon halen. Bestelling kwam pas om 20.10 . Kwaliteit was goed.. eten was goed warm. Maar de wachttijd voor bezorging was een nekbreker hier.

Gerard
6 november 2021
Ikke
5 november 2021

Het duurt even (ruim 1,5 uur), maar dan heb je ook wat.

Dilan
3 november 2021

-Uitstekende service - bezorging is super snel - klant vriendlijke aan de telefoon - bezorger is vriendenlijk - eten zag er en weer super uit en het was heerlijk zeker een aanrader , een van de beste van deze regio

D8ek
3 november 2021

Anderhalf uur wachten op een portie chinees eten is on acceptabel!! De kwaliteit van het uiteindelijk gebrachte eten was meer dan voldoende.

Albert Meendering
1 november 2021

altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veerman
31 oktober 2021

TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
31 oktober 2021

Top eten!!!

Anja en Rob
30 oktober 2021

Eten was dit keer lekker snel Top Eten was heerlijk Top

R. Eikenaar
28 oktober 2021

Bezorging mag wat sneller…

Klaas Zomer
28 oktober 2021

Het eten was echt zalig, vers en s

Frank
27 oktober 2021

Op tijd en keurige bezorging. Peking eend besteld en daar ben ik heel erg tevreden over smaak en kwaliteit.

arianne Boer
25 oktober 2021

Ik had het eten besteld met de vraag rond 20.00 uur te bezorgen. ERE kwam echter niets. Omdat ik ook geen bevestiging per mail had ontvangen ging ik er van uit dat ik zelf een fout had gemaakt en heb vervolgens pizza besteld. Die had ik al op toen vervolgens rond 20.45 uur het eten door jullie werd gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke Molenaar
25 oktober 2021

Als ik om 17.00 uur een bestelling plaats met het verzoek om bezorging om 19.00 uur, en ik bel al om 19.05 en dan wordt er gezegd 'nog een paar minuten' en uiteindelijk komt het eten pas om 20.00 uur, dan is het schandalig! Jammer, maar ik denk niet dat ik nog zal bestelling bij Po-On.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
25 oktober 2021

Om kwart over 4 eten besteld met levertijd kwart over 6. Werd geleverd om 10 voor 7 en niet meer lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny Trompe
24 oktober 2021

Hey was razend druk maar dan toch redelijk op tijd. Petje af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
24 oktober 2021

Weer TOP!!!!!

de Groot
23 oktober 2021

Ik had een maandmenu besteld. Dit menu kwam 25 minuten vroeger dan de afgesproken tijd aan. Ik was op dat moment mijn hond aan het uitlaten en in afwachting van mijn vriendin waarmee ik 25 minuten later het menu ging eten. De bezorger is vervolgens eerst zijn andere bestellingen gaan doen en vervolgens kwam het menu van ons 25 minuten later lauw aan. Ik vind het niet kunnen dat ik mijn verse eten vervolgens in de magnetron moet opwarmen om het nog enigzins acceptabel te krijgen. Daarnaast waren de loempia's taai. Ik ben deze handelswijze van Po-on niet gewend.

Alex
21 oktober 2021

Levering duurt soms wel even (je wordt ook meestal gebeld dat het later wordt), maar is het wachten zeker waard

Richard
20 oktober 2021

het eten had ik om 18:30 gevraagd maar dat lukt niet het werd 19:00 maar daar in tegen was het eten weer erg lekker

T
20 oktober 2021

Altijd super goed

Nico
17 oktober 2021

Bestel tegenwoordig al uur eerder i.v.m. slechte bezorging, maar als het eten nu ook al slecht gaat worden. 😢 Daar was in de regel niks op aan te merken. De nasi was gewoon bak witte rijst met natte stukken kip.

Liza
15 oktober 2021

Het was een top maaltijd en een aardige bezorger Ga zo door !!!

Erik
12 oktober 2021

Eten prima. Kroepoek was oudbakken. kon ik zo weggooien.

C Buter
12 oktober 2021

Oktober menu , veel, heerlijk en fantastisch! Ruim op tijd keurig en vriendelijk bezorgd

2 uur op eten wachten….
11 oktober 2021
Mick Oudes
11 oktober 2021

Eten is goed van smaak alleen de bezorging duurt veel te lang..wil je om 18:30 gaan eten moet je rekening houden met een bezorgtijd van 2 uur. heel slecht, laatste keer hier besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
11 oktober 2021

Gisteren was de bezorging 20 minuten later dan de afgesproken tijd en het bestelde eten iets aan de lauwe kan. misschien omdat het zondag was, heb dit nog niet eerder meegemaakt. En dan een verbeterpunt voor wat betreft de digitale menukaart op de website, wilde een extra portie Chinese bami bestellen maar kon deze niet vinden op de menukaart wel op de bestelling van het maandmenu waar ik tegen extra kosten de normale bami kon wijzigen in Chinese bami. Mijn complimenten gaan uit naar de kwaliteit van het eten , het was weer erg goed van smaak en ieder heeft genoten. Ga zo door Team Po-On.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Willeboordse
10 oktober 2021

We hebben 2uur en een kwartier gewacht, echt idioot lang, ik denk niet dat we dit nog een keer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
10 oktober 2021

Goed en lekker.

Langerijs
10 oktober 2021

Makkelijk online te bestellen, goede service, op afgesproken tijdstip bezorgd en nog lekker eten. 😋

C ten Havr
7 oktober 2021

Erg taai vlees van de Bami ala Po-on, Bestellingen waren niet warm

Richard
5 oktober 2021

was weer erg lekker

Mevr schermer
3 oktober 2021

Het eten was goed warm !! En de tomaten soep was verrukkelijk🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke
3 oktober 2021

Wij komen altijd weer graag terug bij po-om vanwege de consistente kwaliteit

Tim
3 oktober 2021

Lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eelco
2 oktober 2021

18.30 besteld (zsm), 20.20 bezorgd. Kan gewoon echt niet. Laat het dan op zn minst even weten middels mail of telefoon, kleine moeite.

Laura
1 oktober 2021

Eigenlijk jaren lang nooit iets gezegd maar waarom moet de bezorging zo lang duren? 2 uur? Je zou denken meer koeriertjes?!waarom niet? Voor de rest eten is lekker maar wachten op je eten is helaas minder

Alles
30 september 2021

Het duurde wel lang 1,5 uur voordat het na nog een te hebben gebeld eindelijk kwam.

Bert Leurs
30 september 2021

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg

Vincent
29 september 2021

2 uur moeten wachten tot het eten er was. Het eten kwam zo laat dat de kinderen eigenlijk allang in bed hadden moeten liggen. Hier bestel ik nooit meer.

Brigitte Kolk
27 september 2021

Het eten kwam anderhalf uur later ! Er was aangegeven een half uur later maar dat werd anderhalf uur! Het was 17.00 bestellen , en om 20.00 bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
25 september 2021

Bezorging duurde 2 uur…

Dana oei
25 september 2021

Het eten was heerlijk 😊

G Schaasberg
23 september 2021
M. Dumanaw
23 september 2021

Het eten was heerlijk en meer dan genoeg. Helaas hebben wij 45 minuten later dan afgesproken de bestelling mogen ontvangen! We hadden dus zeker trek. De bezorging zelf was prima. Aardige jongeman.

Wetzel
23 september 2021

De keuken is smakelijk.

Mieke
22 september 2021

Heerlijk gegeten , zoals altijd ! Top !

Richard
22 september 2021

was veel beter dan vorige keer toen kregen we iets anders dan Tiepan

Daphne
20 september 2021

Was heerlijk! Ik kon op de eigen website kiezen voor 19:00 maar werd gebeld dat het ruim 1,5 uur zou duren. Geen probleem! Maar misschien handig om dan de tijd op de website aan te passen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ied bruijns
20 september 2021

Eerst verkeerde bestelling gekregen daarna wel snel de goede maar de loempia was slap...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
19 september 2021

Heerlijk, en meer dan genoeg

bert
18 september 2021

Bezorging op tijd en lekker gegeten.

Ed
12 september 2021

Stipt op tijd en dat op een zondagavond, en zoals altijd veel meer dan voldoende!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Afra Broers
12 september 2021

Keurig verzorgd, precies op tijd bezorgd en heerlijk van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tassie
12 september 2021

Na TWEE UUR pas bezorgd,bij bellen zeggen dat het eraan komt.Dit ligt niet bij de bezorger,maar bij po on zelf.

Chris Knoef
12 september 2021

De kwaliteit van het eten was prima, heerlijk gegeten. De bezorging was slecht, maar liefst drie kwartier te laat, na een extra telefoontje. Ik had mijn bestelling ruim een uur voor het bezorgmoment via internet geplaatst.

Sander
12 september 2021

De maaltijd was van prima kwaliteit, afgezien dat de kroepoek gebroken in kleine stukjes slap tussen het warme eten in de tasjes was 'gepropt'. Helaas was de bezorging (op zaterdag) een uur te laat. Bij de keuze een bezorgtijd van 19:15 aangegeven. Direct daarna werd er netjes gebeld door Po-on dat het tot wel een half uur later kon worden (wellicht handig om de bezorgtijden op de site hierop aan te passen). Helaas bleek de bestelling uiteindelijk pas om 20:15 bezorgd te worden. Wel bellen om eerste vertraging door te geven, maar vervolgens ongevraagd rekenen op wel heel veel extra geduld.