Beoordelingen van Po-On Alkmaar

Recente recensies van Po-On Alkmaar

4 sterren na 532 reviews

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam 30 minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer had de bezorger wind tegen. 45 min te laat

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals verwacht weer erg smakelijk. Grote porties, zodat je je buikje rond kan eten en meestal nog voldoende kan overhouden voor de volgende dag. Eten was nog warm na bezorging, wat erg fijn was. Het duurde enkel wel een hele poos, maar dat kan allicht een keer door drukte of iets dergelijks. We hadden gelukkig geen haast. Zou wel handig zijn als je de geschatte bezorgduur zou kunnen zien, zodat je ongeveer weet rond hoe laat het bezorgd wordt en je hier vooraf rekening mee kunt houden. Buiten staan veel vegetarische gerechten op het bord. Zou fijn zijn als die ook via de website zijn te bestellen. (misschien staan die er al wel op; nog niet kunnen controleren). Ik bestel wel eens tjap tjoi, maar het valt me op dat hier eigenlijk nooit saus door heen zit. Terwijl alle overige gerechten wel saus hebben. Dit vind ik altijd erg jammer. Soms vergeet ik er saus bij te bestellen en dan is enkel tjap tjoi (groente zonder saus of kruiden) met nasi/rijst wel erg droog vind ik. Het is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker maar het ijs zat er niet bij

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Soepel werkende site, al moet je wel even goed kijken of je op afhalen of bezorgen staat. Het eten is altijd TOP! Net zoals de service...Bij ophalen staat het eten altijd op het aangegeven tijdstip klaar! Super!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren onze favoriet! Altijd super vers! Heeeeeerlijk!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag had de bezorger wind mee. Kwartier te vroeg. Op tijd gegeten vandaag. Smaakte prima.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm, precies op tijd werd het bezorgd,

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Zoals altijd.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo als altijd was het weer lekker eten en genoeg mag voor mij wel pittiger zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zoals altijd goed. De bezorging.....de vorige keer 20min later dan gevraagd gisteren 30min vroeger dan gevraagd..........daar zit nog een puntje van verbetering.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

GOED IS GOED

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging . Heerlijk gegeten.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima gerechten voor een vriendelijke prijs.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het spijt ons, maar de Indische rijsttafel was niet lekker. Er was veel te veel satésaus over de gado gado gegoten, het vlees was vet en de kip was droog. De zogenaamde pittige saus bij de kip was laf en flauw. De kroepoek was niet bros, omdat ze te lang gebakken was. Het was onze eerste, maar ook laatste bestelling bij u.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang. Maar het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer lekker net als altijd

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het menu 1 bami 1 rijst en los nog een nasi. Ik kreeg 2 nasi en 1 witte rijst Babipangang was beetje smaakloos. Had de bestelling op 18.30 bezorgen gezet maar het kwam al om 18.10. Dat was te vroeg want de visite kwam pas o 18.30

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten. Bezorging ook goed getimed. Voor herhaling vatbaar.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia’s en babi pangang waren lekker. De pisang goreng was te bleek, mag wat langer gebakken worden.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer een half uur later.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg Lekker!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm! En erg lekker!!!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, zeer ruime hoeveelheid. Goede bezorging, vriendelijk, goed op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer overheerlijk eten.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe Bibi saus kip is lekker.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat het zeer ruime porties waren, doch het vlees was aan de onderzijde donker en hard. Moest dit eraf snijden. Tip voor de kok...beter opletten.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten snelle levering goed warm

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op afgesproken tijd en het eten was heerlijk!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, bezorging ruim op tijd. ( gelukkig waren we een half uur eerder thuis...)😊 Eten goed vers en smakelijk.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig op tijd en kwaliteit en hoeveelheid perfect👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heel lekker als altijd, er precies op tijd gebracht. Bedankt😁

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrrrr en je krijgt heeeel veel voor weinig geld (afhaal) en het was nog warm 👍🏻

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service/bezorging door een zeer vriendelijke jongeman

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer een loempia speciaal en garnalen met groente en cashewnoten met rijst. Twee keer zeer smakelijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Álles was prima goed eten

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smakelijk en op tijd bezorgd

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na meerdere keren bellen waar onze bestelling bleef, werd mij door een bijzonder onvriendelijke (lees kwade) dame verteld, dat het altijd anderhalf uur duurt (zet dit dan op je site!) Eten matig, Babi Pangang te hard gebakken, Bami matig. kipsaté redelijk. Dit was onze laatste bestelling hier, wat een onvriendelijk personeel.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker. Maandmenu en meer dan genoeg voor 3 pers

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Maandmenu genoeg voor 4 persoons huishouden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te vroeg maar ach

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heel tevreden! Eten is super. De Tiepan en de Hung Mee gerechten zijn aanraders. Gerechten zijn heerlijk op smaak.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit meer po on

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vandaag eten besteld. Zoals altijd van topkwaliteit. Wij bestellen altijd meer en maken er mooie pakketten van. Dan genieten we er 1x per week van. Dat bevalt ons heel erg goed. Wat een geweldig goed Chinees restaurant.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en genieten er nu nog van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren op visite bij kennissen in Alkmaar en zodoende hebben wij bij po-on besteld. Niet voor herhaling vatbaar was flauw en eenzijdig van smaak. Plus als bonus heel de nacht bij de wc geweest en een vieze smaak in de mond gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zo heerlijk, maar heb nu een keer gehad dat ik 3 1/2 uur, en een keer 2 uur op het eten moest wachten, zo jammer!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rundvlees van de nasi rames was taai en zat vol zenen; oneetbaar dus. Helft weggegooid. Eerste slechte ervaring met Po-On.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk maar 2 uur wachten is niet de bedoeling lijkt mij. Fijn dat jullie het druk hebben maar misschien een tip om even contact met de klant op te nemen als het lang gaat duren .

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en warm. Heel fijn dat er tegenwoordig meer vegetarische opties zijn, al eet ik het liefst veganistisch dus wat meer opties zonder vlees én ei zouden welkom zijn. Bezorging was 20m te laat, graag ontvang ik dan even bericht. Maar al met al een goede ervaring!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed verzorgd en volgens afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en perfectop tijd bezorgt (op zondag).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit Ondanks bezorgen nog zeer warm, top

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nette bezorger. Lekker en smakelijk gegeten. Porties zijn ruim voldoende..

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, alles was lekker! Vers en gloeiend heet. We gaan zeker vaker bestellen. Bedankt!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en goed eten

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

wij vonden de service goed . De babipang had scherper van smaak kunnen zijn. Ook nasi en bami flauw. Vlees had veel vette randjes

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was weer top! maar ze blijven volharden om de verkeerde adres gegevens op mijn bon te zetten!!! waarschijnlijk aan adres gebonden naam van iemand die 8 jaar geleden hier gewoond heeft.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op 't eten dit was gelijk de laatste keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was iets minder dan we gewend zijn, vlees was vettig en taai en ze bezorgden 30 min te vroeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, wel 1.5 uur wachten.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond al klaar. Super handig om via de app te bestellen. Het eten smaakte heerlijk.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd en zoals we gewend zijn van PO-ON prima kwaliteit

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goede verse ingrediënten. Bezorging prima geregeld.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De rijst en foe Yong Hai waren erg smakeloos.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd. Het eten heet. Alleen de kip met champignons rook chemisch en was niet lekker.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en zeker kwantiteit. Redelijk korte bezorgingstijd na opgegeven bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Po-On was een gedeelte van de bestelling vergeten, maar na een belletje van ons werd het meteen na bezorgt,. Toch wel knap als je nagaat dat we aan de andere kant van de stad wonen. De bezorging was erg goed en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling na 2 uur nog steeds niet geleverd. Na 40 minuten zelf gebeld toen zou de bestelling snel komen. Een uur later nog niks. Verschillende excuses gehoord. De bezorger heeft het gebracht, de bon was kwijt en men was in de veronderstelling al bezorgd was. 2uur na geplande bezorgtijd nog een keer gebeld en toen moest het nog gemaakt worden. Bestelling geannuleerd en nu wachten op geld terug..

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier later

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en keurig op tijd

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bakje van de tiepan was flink gekanteld en open geweest dus de saus was er bijna allemaal uit en lag in het papier het eten was wel lekker

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal halen wij het, nu een keer besteld maar dat doen we niet meer. Een uur en 20min gewacht. Halen is tien keer sneller

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Álles was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Al jaren 5 terrein waardig!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had kwart voor 5 besteld en bezorgen heb ik" snel mogelijk" gekozen. Dat betekent eerder dan kwart voor 6 zou het eten bezorgen. Het is veel te laat pas om 7 uur bezorgen. Daar ben ik niet tevreden

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal goed, heerlijk gegeten.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om kwart voor vijf besteld voor bezorgen om half zeven. Keurig netjes op tijd, het eten was goed en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en precies op de aangegeven tijdstip gebracht top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel het bestellen als het leveren verliep perfect en het eten was zeer goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd als dat ze dachten. Super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en op de juiste tijd opgehaald. Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

maandmenu besteld en, zoals altijd, het smaakte weer top. 1 opmerking: als je de klant de mogelijkheid bied om een fooi digitaal te geven, zorg dan ook dat de fooi bij het personeel terecht komt.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker en vandaag het laatste beetje op gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed. Vooral de Babi pangang was heel speciaal gekruid. Loempia’s waren goed gevuld en gelukkig niet te zout en te vet. Bestellen via internet ging ook goed, alleen ivm de coronaregels was het voor bediening en afhalers wel even zoeken naar de goede afhandeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is niet doorgegaan omdat dat te laat werd . Zelf opgehaald. Op afgesproken tijdstip was het zo druk dat ik nog een lange tijd moest wachten. Het eten was prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Houdt rekening met file! Drukte bij de afhaalbalie. Wachtijden van 30min tot 1 uur waren normaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten....het eten was goed warm en keurig op tijd bezorgd. Prima en zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Altijd goed van smaak en hoeveelheid.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er stond zo spoedig mogelijk helaas moesten wij 1.5 uur wachten voordat het eten kwam. Zou dan fijn zijn als je een mailtje krijgt hie laat ongeveer of het is erg druk dan kun je er rekening mee houden.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen verrassingen, prima gegeten. Prijs en service zijn altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed en heerlijk warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goed warm. Top.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 2 uur moeten wachten op de bestelling. Einde van de rit heeft alles ook nog gelekt

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!!!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijna 1,5 uur moeten wachten op de bestelling, na een telefoontje kwam het ineens binnen een kwartier??? volgens de mw had de bezorger het druk...…. ik weet het niet...

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, de gasten uit Arnhem vonden het ook lekker, makkelijk dat je het zo kan bestellen, ik hoefde niet lang te wachten

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en de bezorging was top geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP ! Ook in Coronatijd een vertrouwde en constante kwaliteit. Thuisbezorging vond ook precies op afgesproken tijdstip plaats. Voor herhaling en aanbeveling vatbaar dus. Goede zaken gewenst !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waarschijnlijk omdat het druk was of omdat wij het niet via thuisbezorgd hebben besteld werd de bestelling 45 minuten later dan afgesproken bezorgd. Maar het wachten was meer dan de moeite waard. Erg lekker!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top Keep on the great work guys/girls

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle levering en goed warm. Aan de telefoon vriendelijk en prima service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten ,warm geleverd en vlees super mals. Uitstekend.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! Po-On is onze vaste Chinees

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben bijna 2,5 uur op onze bestelling moeten wachten. 4x met ze gebeld. Het scheen ze niet echt te boeien. Wij hadden dan ook een grote bestelling geplaats.. maandmenu met 2 extra gerechten. De bezorgers waren traag etc etc. 4 x te horen gekregen dat ze er over 15 minuten zouden zijn. Moesten we maar begrip voor hebben. Geen excuses oid. Eten was aardig maar niet bijzonder.. wij bestellen hier niet meer.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooooit meer! Eten besteld om 17:22 - leveren 18:15 dat is wat de website aangaf. 18:45 nog geen eten. Bellen dus, kreeg als reden ja het is druk en het is zondag dus het duurt nog even. 20:15 nog steeds geen eten, weer bellen, konden ze de bestelling ineens niet meer vinden. Niet eens een excuus of alternatief geboden.. Via de website zelf besteld dus een beetje vreemd dat je de bestelling niet meer terug kunt vinden. En de reden dat het zondag druk is kan ik niets mee als je op de website je klanten zelf de bezorgtijden laat kiezen... echt slecht!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de wachttijd was wel erg lang nl 2 uur

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en vandaag nog een maaltijd van de restjes van gisteren. Bezorger was redelijk op tijd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gebruikelijk erg lekker, maar de bezorging was laat, met excuses aan de deur, dus dan is het wat mij betreft ok. Kan een keer gebeuren.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals altijd goed verzorgd

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling besteld voor 17.45. Werd bezorgd om 17.15. Dat is wel erg afwijkend. Niet prettig, erg vroeg en kinderen waren nog buiten en nog niets klaar,

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer ouderwets. Goede porties. En lekker eten.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. En weer super lekker.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten wat we bestelt had was voor treffe lijk goed warm en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We komen al jaren bij Po-on en zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na afronden van de bestelling werd ik gebeld dat bezorgen 1,5 uur ging duren, dus toen zelf opgehaald.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd na 5 kwartier bezorgd. Smaak was matig. Helaas.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Eten was ruim op tijd , lekker warm en keurig op de stoep gezet zodat we op afstand konden pakken. Top

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou om 18.30 bezorgd worden, werd pas om 19.15 bezorgd

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en heel snel bezorgd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en optijd geleverd! Vriendelijk! Eten is goed van smaak en goed heet! Onze complimenten!!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben alle 4 de personen na het eten flinke buikpijn gehad en zaten meerdere malen op het toilet. Was niet heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op moederdag in de middag via internet bestelling geplaatst dat we om 18 uur het eten wilden ontvangen. Na 3 telefoontjes gepleegd te hebben was de bestelling er pas om 20 uur. Waardeloos met twee kleine kinderen. Eten was verder oke. Maar de lol was eraf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wilde na een half uur bijna bellen waar het eten bleef.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd of er om 18.00 geleverd kon worden. Kregen een telefoontje dat het 18.30 zou worden. Uiteindelijk om 19.45 bezorgd. Eten was ook niet heel warm. Bovendien werden de regels omtrent Covid-19 niet toegepast. Al met al een vervelende ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld voor 17.45 uur, na tel.overleg bleek dat de bestelling pas binnen 1.5 uur bezorgd kon worden ( staat niet gemeld op de site ) Bestelling kwam nu om 18.25 aan Eten was prima, iets aan de koude kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden besteld en zelf afgehaald. Dat was helaas nogal chaotisch, dat afhalen. Maar de maaltijd smaakte uitstekend en was ruim genoeg voor twee personen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima ruime porties bezorging had iets sneller gemogen

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Foute krabsticks in de foe yong hai en bijzonder vet, ook de loempia was doorweekt van het vet en erg slap. Jammer hadden hier een tijd niet kunnen eten maar viel erg tegen

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere smaken, mals vlees en goede service.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bereid, we hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is wekelijk heel goed, maar ik heb een puntje het rundvlees is en was taai niet lekker mals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging. Eten is heerlijk en ruim voldoende voor allemaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker 😋

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het lekker maar als je meer dan de helft overhoud weet ik niet of de anderen het lekker hebben gevonden. Of het maandmenu voor 3/4 personen Let zijn 5/6 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maandmenu van februari is echt een aanrader , precies genoeg voor 2 grote eters en zeer smakelijk ! Helemaal top !!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer 10 over zes p. internet besteld en om 19.45 bezorgtna bellen waar het eten bleef.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en het eten was er weer optijd !!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst schotel erg lekker, gevarieerd én vegetarisch! Fijn dat dat kan.

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.00 uur bestelling gedaan om kwart voor 6 telefoon gehad u bestelling is vertraagd gaat zo 19.00 19.15 worden. Dan maar annulering prima over 10 dagen krijgt u geld terug. Beetje jammer

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima. Elk gerecht heeft een eigen smaak.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het rund vlees was geen saus, maar was water achtig en het vlees was niet gaar. Jammer ik had het niet verwacht is altijd lekker jammer

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, net binnen een uur geleverd. Was weer heerlijk enkel deze keer geen sambal.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later dan beloofd

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, snel en goed

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bestelling, keurig op tijd bezorgd.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal top !! de maandmenu is echt een aanrader ... de prijs , kwaliteit en kwantiteit is precies zoals het hoort (kwaliteit zelfs het best) .. dit zal vaker door ons besteld worden !

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was op tijd maar was niet heet erg lang onderweg denk erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.00 uur besteld, 17.15 uur werd ik gebeld dat de bezorging ruim 1 1/2 uur zou duren, 18.45 uur was het eten er. Helaas lauw en niet zo warm als je van ze gewend bent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mini loempia's zaten niet in de bestelling. :-( Bezorger wel erg vriendelijk en belde omdat hij het adres niet kon vinden

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was als altijd goed. Jammer alleen dat het eten 45 min later is geleverd dan dat bij de bestelling was gekozen

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2uur moeten wachten op bezorging, niet te doen. Kwaliteit van eten is redelijk goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima. Jammer dat de beloofde kroepoek er niet bij zat.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia's waren heerlijk zoals altijd en de bezorging was snel.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens afgesproken tijdstip bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sate was niet te eten po-on is altijd goed maar gisteren was de sate heel slcht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker alsof je het net zelf hebt gehaald. Keurig op tijd.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van deze heerlijke gerechten, De kwaliteit was meer dan goed,en zeker voor herhaling vatbaar. Ook de gratis bezorging was perfect alles kwam keurig en warm aan,onze complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Sorry was niet lekker heel erg flauw en weinig smaak hebben wij niet eerder meegemaakt,wij hebben ruim de helft weggegooid.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden smiddags een bestelling geplaatst we hadden eters die optyd weg moesten dus we hadden voor 1815 besteld om 1845 nog niks belde jullie op stond nog steeds te wachten om gebracht te worden maar om 1915 nog niks het stond nog steeds op ons te wachten maar neem aan na een uur dat het al koud was visite moest ook weer weg heb de bestelling geannuleerd dus wij waren zwaar teleurgesteld

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur gebeld of het eten al onderweg was. Kreeg ja te horen, maar moest evengoed nóg een half uur wachten. Het eten was goed alleen erg lauw.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed! En heel lekker!

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur te laat geleverd. Na een half uur gebeld en krijg dank te horen hij is net weg. Van Po-on naar mijn huis is 10 minuten en dan duurt het nog een half uur. Kan dus niet. Onacceptabel

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd goed warm en heerlijke smaak

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Werd netjes gebeld dat de bezorging 1,5 uur zou duren zelf gehaald. Had gevraagd om een grote sambal en dan kom je thuis zit het er niet bij en dat is dan wel weer een beetje jammer. En dan hebben ze af en toe andere krab sticks ipv die losse draadjes vind ik ook niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zonder enige voor info 2 uur later bezorgd terwijl wij om de hoek van het restaurant wonen,aan de telefoon de dame nogal ruw en onprofessioneel heel erg laag niveau nooit meer bestellen punt.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, goed heet en prima van smaak ! Volgende keer zeker weer hier bestellen !!

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte zoals altijd heerlijk maar was op de ladder, heet, warm, lauw, koud......lauw. en de bezorgen was wel 20 minuten te laat om de bestelling af te leveren. Dat zijn we niet gewent van Po-on.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een betje eenvoudig weinig vlees smaak goed

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.5 uur moeten wachten op het eten

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zal duurde bijna een uur, 17.15 besteld , om 18.00 uur gebeld, toen was de bezorger onderweg

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, net als altijd

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk was alles weer picobello. Smaak goed, lekker warm, perfect.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon echt helemaal primagoed. Echt een dikke 10. Helemaal niks negatiefs over te melden.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 17:30 aan gegeven als bezorgtijd. Bezorger was er al om 17:05. We waren Sinterklaas aan het vieren en niet echt praktisch zo.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. Nas i met babi pangang. Goed heet en op tijd.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is fantastisch, het is alleen jammer dat het altijd gemiddeld 45 minuten later bezorgd wordt dan afgesproken.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was dit keer gewoon slecht, wat krokant moest zijn was taai en het vlees was hooguit lauw. Het leek allemaal wel opgewarmd in de magnetron, heel jammer want ik ben veel beter van jullie gewend. Bezorging was wel goed.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te lang wachten. Ruim 1.5 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Besteld om 16.00 uur. Afhaaltijdstip 17.45 uur. Bij aankomst om 17.45 bleek bestelling nog niet klaar. Pas om 18.05 was bestelling gereed. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten nadat het eten héél snel bezorgd was

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima hoor

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zeer goede makkelijke website .gr.fam Abrahamse

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker en warm afgeleverd. Wachttijd was ruim een uur maar het was dan ook op een zondag. We blijven hier bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestellen one line prima Tijd bepalen en op de juiste tijd staat het klaar Prima service en heerlijk eten Halen al jaren bij Po on

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was al weer erg lekker was zeker het wachten waard

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Als wij Chinees willen eten komen we altijd bij po-on! Super lekker! Zo ook nu weer! En bestellen via de app is echt ideaal

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

top! lekker eten, ruim voldoende wat betreft hoeveelheid en mooi op tijd klaar

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit, genoeg eten, goede temperatuur en optijd.

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, nette bezorger en warm en lekker eten.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gerecht was heerlijk, alleen jammer dat de bezorging ipv 45 minuten ruim 2 uur duurde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:25 uur besteld met als tijdstip voor bezorging "zo spoedig mogelijk" ingevuld. Om 18:45 uur maar eens gebeld; de bestelling was nog niet in behandeling genomen, na 20 minuten werd deze alsnog bij ons thuis afgeleverd.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker en binnen 20 minuten was m'n bestelling geleverd... Top!!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewone doordeweekse dag, dus snelle levering . Heerlijke loempia. Heerlijke soep Het po on bami menu is ook heerlijk. Persoonlijk vond ik het rundvlees wat zout maar dat kan aan mij liggen.. Heerlijk gegeten dus

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 3 uur moeten wachten op de bezorging. Mijn dochter werd afgesnauwd door de telefoon toen ze na bijna 3 uur wachten maar eens ging bellen. De telefoon werd trouwens ook pas na een heleboel keer opnieuw bellen opgenomen. De saus bij de Foe yong hai was heel waterig. Sorry, maar dit was nu echt de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer tiptop in orde en op de afgesproken tijd.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heel lekker en veel, bezorging had sneller gemogen, was wel zondag avond maar 1,5 uur is echt te lang. communiceer dit ten minste dat het wat langer duurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Komt alleen vaak later dan gepland. Maar verder goede service en prima eten. Ook heel vriendelijke bezorgers.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde ruim een uur. Eten was lekker maar een paar uur na t eten hadden we alle 3 een ontzettend opgeblazen misselijk gevoel. 1 van ons moest s nachts zelfs overgeven......

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer TOP !

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, snel geleverd en goede smaken. Loempia vond ik wat te vet maar smaakte goed.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte erg goed en het eten was al klaar toen ik het op kwam halen. Dus ik kan Po-On zeker aanraden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten met drie personen van het maandmenu. Smakelijk en ruimschoots voldoende voor 3 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Na 2 uur wachten op de bezorging en na een aantal.vergeefse pogingen om ze te bereiken, zelf maar naar het restaurant gereden. Telefoon was uitgeschakeld en het eten was "net" klaar. Duurde toch nog 10minuten voor we het kregen. Maandmenu. Geen excuses of goedmakertje, alleen maar chagerijn reactie op onze opmerking dat 2uur wel erg lang wachten is als 1 tot 1.5uur beloofd wordt. Thuis gekomen eten lauw en ei aangebrand . Dus geen po-on meer.voor ons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten goed. Bezorgtijd lang. +/- 2uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel erg lekker en weer netjes op tijd bezorgd

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op zondag. 1645 besteld, 1800 bezorging. Bestelling compleet, en van goede temperatuur. Smaak/kwaliteit goed. Alleen de ‘haaienvinnensoep’ was niet zo lekker. Voldoende kip en ham als vulling maar soep zelf had weinig smaak anders dan zout, en zag eruit als behangplaksel met klonten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was minder dan we gewend waren van een aantal jaar terug. Minder smaak en taai vlees. De soep en loempia’s waren wel als vanouds!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:15 uur zou eten bezorgt worden. Na 3 keer bellen kwam het bijna een uur te laat en het was allemaal niet zo heel heet meer. Normaal geen problemen met de bezorging..

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer er lekker vond iedereen. even afwachten of ik wel betaald heb

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maand menu, erg lekker gegeten. Bezorger was keurig op tijd. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

altijd heerlijk chinees eten en keurig op tijd klaar. vriendelijke bediening ook. ga zo door ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel lekker en heet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd heerlijk gegeten bij PoOn

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Maand menu was goed, alleen de bami ramas viel tegen. Bami kaal. geen groente of iets erin en het vlees had een rare bijsmaak. Volgende keer maar wat anders proberen

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat besteld was werd keurig op het afgesproken tijdstip bezorgd.. Alles was aanwezig. Top.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!!! De beste Chinees in deze omtrek.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Goede prijs. Behoorlijk grote porties. Een maaltijd voor 2 personen kun je met 4 personen makkelijk eten. Wat ons betreft de beste in Alkmaar. Bezorging was een half uur later dan gevraagd. Volgens de bezorger was het heel druk.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur moeten wachtten. Maar het eten is top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de saus bij de mini loempia's ontbrak.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

het maandmenu was goed van smaak en echt op de goede temp. jammer alleen was dat er geen dipsaus bij de mini loempia's zat en er kroepoek bijgekocht moest worden. het toont beter als dit er standaard bij zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn we altijd tevreden. Dit keer was de Babi Pangang waarschijnlijk verkeerd gesneden en daardoor taai. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Sehr leckeres Essen in großer Menge und mit gutem Preis. Alles bestens :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en lekker eten.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Alhoewel wij in het verleden steevast erg tevreden waren over Po-On zijn we nu heel erg teleurgesteld. Wij hadden via internet besteld om om 18.15 te kunnen ophalen. Het duurde erg lang voordat we werden geholpen (maar dat begrijp ik, het was druk), maar vervolgens was de bestelling niet doorgekomen en was het verwarring ten top en wist niemand raad. Uiteindelijk werden wij zonder eten weggestuurd en kreeg ik het advies een mail naar thuisbezorgd.nl te sturen ook al wist ik op voorhand al dat het zinloos was. Dat bleek inderdaad het geval want thuisbezorgd.nl had er niets mee te maken Na lange tijd werden we gebeld en werd er gezegd dat er bij Poon iets fout was gegaan en dat we binnen 14 werkdagen het bedrag terug gestort krijgen. Waarom zo lang? Kan het het niet meteen? En moet er niet een kleine schadevergoeding ter compensatie gegeven worden want het was geen prettige ervaring: Ik ben naar de zaak gegaan, ik heb er lang moeten wachten, er was geen eten terwijl wij daar op gereke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Goed en snel

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! En lekker eten!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was maar liefst 45 minuten te laat, wat vooral stoort is het feit dat ondanks dat Po On al onze gegevens heeft er niet even gebeld wordt vanuit Po On om te zeggen dat de bestelling vertraagd is. Dit is nu al de 2e keer dat dit gebeurt. Wij bestellen niet meer hier, slechte service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, erg lekker en goed van temp prima. Maar de bestelling kwam 30 min voor de afgesproken tijd vandaar 4 sterren zal de volgende keer wel weer hier bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer prima

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd viel prima in de smaak bij ons en de bezorger was precies op het afgesproken tijdstip aanwezig, heel goed gedaan.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging ondanks de warmte. Heerlijke loempia's zoals altijd!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was alweer erg lekker en voldoende

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandmenu besteld. Heerlijk van smaak. Flinke portie. En mooi op tijd gebracht.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het stond al klaar toen ik kwam. Top. Zeer lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer smakelijk en op tijd. Wat een goede service. Tot de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling 1 uur te laat, Loempia speciaal: slappe deeglap gevuld met heeeel veel taugé.....en paar stukjes vlees. soep was wel prima! eend was flauw en slappe hap. vraag al jaren om de juiste gegevens op de bon, adres is goed maar de naam is van een mij onbekende, waarschijnlijk iemand die hier ook ooit op dit adres iets besteld heeft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na 2,5 uur bestelling geannuleerd . app verwijderd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte anders als normaal niet lekkerder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets te klagen. 100% tevreden

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik meen binnen een half uur geleverd. Gerechten waren smaakvol en op goede temperatuur bezorgd. Porties waren ruim voldoende. Zeker een aanrader

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na anderhalf uur wachten zijn we het maar op gaan halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten stond nog niet klaar op afgesproken tijd maar was na 10 minuten gereed. Eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na twee en een half uur wachten en diverse keren telefonisch te horen hebben gekregen dat onze bestelling onderweg was ben ik zelf naar Poon gereden . Daar werd mij na lang aandringen verteld dat mijn bestelling nu .. zou worden klaargemaakt. Ik heb mijn geld terug gevraagd en ben weggegaan....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Heel handig dat je via website kunt bestellen. Gaan we vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima restaurant, vriendelijke bediening. Op de site besteld. vermeld dan dat ik geen tasje nodig heb. Het word toch wel berekent met de betaling via de ideal. dit zou een verbeterpunt kunnen zijn. ( tasje aan/uit zetten bv. Het eten waar t om gaat is al jaren heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!Ook n leuk kadootje voor de jarige, leuk! Tot de volgende keer.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk..op tijd en nog goed heet! De lekkerste Chinees in Alkmaar!

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte allemaal weer lekker, alleen had ik 2 keer bami besteld en krijg 1 keer bami en 1 keer nasi foutje

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een etentje met famillie ... We hebben het bestel en laten bezorgen de bezorging was een kwartiertje te laat maar het eten zag er prima verzorgd uit En was heerlijk dat smaakt echt naar meer !

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gesmuld,het was heerlijk.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had al op tijd in de middag de bestelling via de computer geplaatst en de bezorgtijd op 18.45 gezet. Uiteindelijk kwam het eten pas om 19.30. Ik heb zelf om 19.05 gebelt om te vragen waar het bleef. Het was erg druk werdt er gezegd. Jullie hebben ons telefoon nummer ook hadden ook even kunnen doorgeven dat er vertraging was. Ik vindt het raar dat je zelf een bezorgtijd kan aangeven maar dat er dan 3 kwartier verschil in zit. Het eten was wel weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk heel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan U een foto sturen hoe het eten werd geleverd ( niet normaal) Op de bon staat juiste bestelling Uitgepakt...oepsss iets anders Gebeld....bezorger kwam terug Eten maar ff op straat stenen zetten en bezorger pakt uit...jaaaa dit is de juiste bestelling On-line besteld maar op bon staat gebeld?? om 17.20 Telefoonnr van mijn 5 jaar terug overleden vrouw??? Ben bang dat de webmaster een foutief of oude gegevens heeft overgenomen Zou dit maar eens goed nakijken,met name uw kassa systeem groet en misschien tot ziens Wim

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Lekker gegeten

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed m.u.v. de mini loempia. Zachte korst en taai. Bezorging was 15 min te vroeg.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, iedere keer weer. vriendelijk personeel (al zijn ze niet allemaal even goed verstaanbaar) en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na anderhalf uur komt het eten thuis bezorgd.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn positief verrast over deze bestelling , de prijs kwaliteit verhouding is helemaal TOP ! De smaak is uitstekend Hier kunnen 4 personen goed van eten ?

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tiepan met vlees en garnalen. Bami goreng a la po-on. Weer heerlijk van gegeten! Van t weekend lekker nog een keer, want het was veel te veel :-) Bezorging duurt vaak lang, 30min later dan gevraagd. En had echt ruim op tijd besteld... enige min punt. Is eigenlijk iedere keer zo dus we bestellen alleen als we geen haast hebben ;-) Dan is het voor ons niet zo’n punt dat het wat langer duurt!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en als altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Combinatiemenu was heerlijk! Lekker warm nog en op tijd bezorgd ! Po-on blijft toch wel een van de beste Chinese restaurants van Alkmaar !!!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Op tijd en warm op tafel!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag wat pittiger gekruid zijn en erg gaar , met name de saté

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima maar wat een slechte service! 2 uur en 15 minuten moeten wachten!

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed Bestelling stond op tijd klaar Was héérlijk En behoorlijke porties

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Warm, vers en heerlijk van smaak. Minpuntje: ruim een uur moeten wachten tot het gebracht werd.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben twee uur op onze bestelling moeten wachten. Na een uur gebeld, het komt over 20minuten. Na twee uur gebeld, hij kan elk moment voor de deur staan. Vervolgens geen excuus of even een kroepoek gratis die ik naderhand nog telefonisch er bij besteld heb.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2,5 uur bezorgtijd. Dat kan echt niet!!! Ik heb het deze keer geaccepteerd omdat het eten altijd van goede tot zeer goede kwaliteit is. Tip: bel de klant en meldt het als de bezorgtijd veel langer gaat duren, dat voorkomt boze klanten.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De foeyonghai was niet lekker ,smaakte raar ,helaas de bezorging was netjes op de tijd dat ik gevraagd had

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Bezorging echter te laat. Noem dan liever geen tijd op de website.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies oo tijd bezorgd Prima dus ?.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede bezorging en warm afgeleverd . Top.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen, het eten is altijd goed bij jullie, echter hebben wij gisteren 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Dat is niet echt klantvriendelijk. Vriendelijke groet, Miranda Tol

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal niet helemaal warm meer, maar verder wel lekker en meer dan genoeg.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Hett menu Was niet volledig. De mini loempia's hebben we niet gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uur later dan afgesproken eindelijk ons eten gekregen. Smorgens besteld, denk dan dat het op tijd zou komen, maar nee. ipv 6 uur werd het 7 uur in de avond. Ook was al het een en ander afgekoeld.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is goed.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Niet alles was warm dit keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op de afhaaltijd en was goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bin Po-on is altijd goed van kwaliteit, dat is de reden dat ik er bestel. De bezorging laat nl bijna altijd te wensen over. 20 minuten laat is heel normaal, en voor mij niet OK.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was voor treffelijk goed warm en alles vers. Top een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd: veel ,warm en heerlijk van smaak

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging op tijd.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd. Ook prettig dat er meerdere vegetarische gerechten op de menukaart staan.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was nog goed warm en smaakte heerlijk.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half zes besteld, zes uur in huis. Super! Het eten was heerlijk, alleen de gebakken banaan had iets langer gebakken mogen worden. Die was slap en bleek.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling half uur te vroeg bezorgd... bleek verkeerde bestelling te zijn.... Po on gebeld en uitgelegd binnen half uur de juiste binnen gekregen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Chinees eten. échte topper. Perfect op tijd. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de tjap tjoy niet te eten. Leek wel bedorven. Voor mij geen Chinees eten meer.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ales was prima

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles stond op tijd klaar en het smaakte prima!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten! De bami is heerlijk droog en de Babi pangang is ook erg goed. Kom zeker terug bij ze. Groetjes en fijne kerstdagen allemaal! Sjors

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke manier om te bestellen. Mijn bestelling stond een kwartier later al klaar. De kwaliteit van het eten is goed.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en netjes optijd zoals altijd.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten zoals altijd. Prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom niet erg warm en een bezorgtijd van 1 uur en 40 minuten is erg lang We stoppen er maar mee en zoeken wat anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was helaas minder pittig dan de vorige keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed alleen erg lang wachten op bezorging . Vaak weer ff bellen en dan komt het er aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd, had vegetarisch gevraagd en ook gekregen. Heerlijke tomatensoep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd zeer goed en de bezorging op tijd. Ga zo door!

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel handig en makkelijk om je bestelling te plaatsen. Keuzes veel beter te overzien.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Kom er al jaren , goede kwaliteit + service

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:45 uur besteld 19: 30 uur nog niets binnen bellen geen gehoor naar Po-on gebeld en die zeggen is onderweg, na een kwartier dus zo 19:45 uur ons eten eindelijk wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer slecht de bestelling. De gebakken banaan was zeer smaakloos en de kerrie puntjes waren super slap. Dit zijn wij niet bekend van Po-on. Normaal zeer te vreden over kwaliteit maar deze bestelling was super slecht. En helaas voor ons de laatste keer dat we hier gaan bestellen. Het leek net of alles even op gewarmd was dan vers gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer prima, maar helaas een uur en twintig minuten moeten wachten voordat het geleverd was...

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorging op tijd.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, erg veel en erg goedkoop.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en heerlijk heet

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur gewacht. 5 uur besteld en iets na half 7 bezorgd. Dus wees op tijd met de bestelling.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw, helaas. De berzorger was zeer vriendelijk en beleefd

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd , heerlijk eten weer .

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna 2 uur voor het eten er was. Eten zelf was prima en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hadden gezegd zo snel mogelijk... na 75 minuten kwam de bestelling pas... niet echt snel. en daarbij mistte er ook nog een vleesgerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nog heet bij aankomst En de kwaliteit van het eten was goed en lekker

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en het eten was erg lekker

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zoals verwacht en afgesproken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlotte bezorging en het eten was weer heerlijk!

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, goede temperatuur en vreselijk lekker, met afstand de beste Chinees in Oudorp.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Wat een teleurstelling. We hadden enorme trek, maar het eten was koud !! Graag per mail een oplossing/reactie. Zou wel zo netjes zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend heerlijk. Volgende week bestellen ik weer ivm mijn verjaardag. Wij blijven trouwe klant.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegetarische gerechten zijn heerlijk. De bezorging duurde erg lang. Wel werden we keurig gebeld dat de bezorging langer zou duren dan normaal.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezien de grote drukte zijn we netjes gebeld met de vraag of we het zelf op konden komen halen ivm de lange wachttijd vd eventuele bezorging. prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en (erg) veel eten!! Goed op temperatuur, mals vlees en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede overzichtelijke side Op afgesproken tijdstip gebracht. Heb heerlijk gegeten.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en lekker gegeten. Alles was prima en veel.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op dinsdag om 17.50 uur bestelling geplaatst en betaald en pas na 19.30 uur bezorgd, voor mij de reden om hier nooit meer te bestellen

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste besteld en weer de verwachte kwaliteit gekregen. Top. Ga zo door.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd precies op tijd bezorgd! Het eten was heerlijk, goed warm!! Voor herhaling vatbaar ?

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

de bami leek niet vers, maar opgewarmd. bestelling was verder accuraat afgewerkt.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij de nasi speciaal was de po-on saus van de kip en de pinda saus door elkaar heen gelopen iets wat bij ons al eerder gebeurt was ook was de beker soep niet uit elkaar te krijgen een soep heeft het niet over leeft

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen op de verjaardag van onze zoon heeft weer heerlijk gegeten! Bedankt weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten weer. Keurig op tijd bezorgd,goed heet aangekomen . Ik bestel wel altijd een paar uurtjes van tevoren zodat men weet ongeveer hoe laat het bezorgd kan worden,werkt perfect.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk en bezorger was ruim op tijd. TOP!

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snel gebracht

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Halve liter olie gratis bij de loempia. Voor het laatst besteld bij po on

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker (zoals gewoonlijk), maar de Sechuan Kip zat kennelijk niet erg makkelijk in het bakje, want een deel had zich verstopt tussen de rest van de bestelling. (Was dus uit het bakje gelopen en over de rest van de bestelling gelopen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en snelle bezorging. We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een leuk presentje kregen we erbij ?, dank u . Eten was zoals altijd heerlijk , goed heet aangekomen en zeer op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op afgesproken tijd. Eten was wederom goed.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd en de bezorging werd op het door mij gekozen moment bezorgd.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijk gegeten.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang gewacht. Loempia was heerlijk. Jammer van de oudbakken kroepoek en muffe sambal. Verder prima

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende maaltijd, snelle levering!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima alleen het bezorgen was langer dan gezegd. Een uur en een kwartier is wel wat lang als ze zeggen het komt zo snel mogelijk.

, 18-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima! Veel en lekker.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn bestelling niet gehad. Ik werd gebeld door medewerker dat het te druk was. Wacht tijd van meer dan 2 uur. Dus bestelling werd geannuleerd. Had wel al betaald via iDEAL. Dus ik mag hopen dat het geld zo snel mogelijk terug gestort wordt op mijn rekening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer zeer goed bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur gewacht op het eten, drie kwartier gebeld om te vragen wanneer het eten werd bezorgd maar telefoon werd niet opgenomen . Het volle pond moeten betalen, schandalig. Was de laatste keer. Zet dan op de site wegens drukte kan het twee uur duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben na twee uur wachten ons geld terug gehaald. Kosten transactie kregen we niet terug...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie snelle bezorging. Goede kwaliteit en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd en keurig optijd bezorgd volgens afspraak. De site werkt prima en snel.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima. Bezorging echter een kwartiertje later dan besteld, wel weer extra kroepoek. Dank en tot een volgende keer

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat het hier een zakelijke bestelling was willen wij graag een factuur. deze ontbreekt nu. Een bestelbevestiging is geen BTW factuur.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk; heerlijk eten en warm bezorgd. Kijk al weer uit naar de volgende keer!

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en keurig op tijd geleverd. Dik tevreden !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging waren prima, keurig op tijd. Enige minpuntje: we hadden een combi rijsttafel met nasi besteld, maar werd met bami geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de babi pangang was echt niet gaar genoeg.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de middag besteld met de vraag of het 19.15 uur bezorgd kon worden,bezorger stond netjes om 19.10 uur aan de deur. Eten lekker en warm

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben al jaren blij met Po On.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 4 keer besteld en alle keren te laat en het eten was lauw en niet lekke r erg jammer en volgens mij doen ze er niks aan .Ga volgende keer ergens anders bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Werd zeer warm bezorgd. Niets dan lof.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

laat gekomen

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd goed. Had alleen aangegeven hoe laat ik het eten wilde ontvangen en toen kwam het dus een half uur te 'vroeg'. De mensen die zouden komen eten zaten op dat moment nog in de trein... Heb het eten daarna dus op moeten warmen in de magnetron.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

18:10 besteld en het eten was om 19:50 in huis!? Kom het volgende keer wel halen.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en binnen het uur bezorgd!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht, veels te laat en jullie kunnen je niet aan je belofte houden.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

prima kwaliteit en op tijd klaar

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klaar mee, 45 minuten te laat voor de zoveelste keer,ik heb ze weg gestuurd en brood gegeten. Jammer want ik was altijd heel tevreden over het eten en bezorgen.

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief heerlijk eten. Keurige bezorger. Minpuntje: 25 minuten later dan gewenst en eten was teveel afgekoeld. Dat was jammer.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en smaakvol

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange tijd bezorgen 1.5 uur Dus zelf gehaald, maar wel 1.50 extra kosten die ik niet terug was gegeven Maar het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was weer veel te laat en daardoor eten kouder .dit is nu al de 2de keer achter elkaar.als je om 16.30eten bestel en komt pas om 17.50 vind ik niet normaal

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur na mijn bestelling heb ik Po-On gebeld met de vraag waar mijn bestelling bleef. Antwoord: bestelling is onderweg. Een kwartier later werd het bezorgd.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Maandmenu: babipangjang + tjaptjoi prima. Foe yong hai minder lekker, beetje melige smaak. Sambal lekker. Temperatuur nog vrij heet zelfs na half uur. Vriendelijke bediening. Prijs in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang dat het geleverd werd. 1.1/2 is te lang. Maar heerlijk gegeten.

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en warm optie bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima bezorging op tijd die afgesproken was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer Z goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke bezorging en ruim op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor t eerst on-line gedaan! Prima geregeld!! Po-On heeft prima kwaliteit. Zeker een aanrader voor de toekomst voor mij!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam het eten 25minuten telaat .had gebeld waar het bleef waardoor het niet echt goed warm was

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was tedruk zelf op gehaald

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was erg druk en gezellig bij PO-ON, aardig personeel. ???

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt uitstekend en vlot bezorgd

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn niet heel erg kritisch altijd maar bij deze bestelling voor onze trouwdag viel dit zo erg tegen dat ik toch een recensie schrijf. De bezorging was prima op tijd(5 min te laat). De grote loempia was lekker maar dat was het positieve. Kleine loempia's zeer bleek en taai/lauw Sate veel zeentjes in het vlees. Gevbakken banaan niet gaar/ bleek van kleur en dus niets krokants. Kippenpoten zou toch niet kunnen mislukken maar smakeloos net als bijna alles. Zo jammer. De keuze is enorm groot. Ik zou zeggen maak de keuze veeeeeel kleiner en zorg dat de rest meer aandacht krijgt. Het was smakeloos echt niet lekker en leek allemaal opgewarmde resten te zijn. Heel spijtig.?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld. Duidelijk site.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tijden niet zo heerlijk chinees gegeten. Vers, smaakvol en veel. Complimenten!

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk om zo te bestellen en levering echt mooi op tijd.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur te laat - zeer slecht. Po-on gebeld en ze waren hem vergeten

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat maar verder geen negatieve opmerkingen. Eten heet geleverd en al het bedtelde was er. Zelf casave kroepoek en nieuwe kalender erbij. Top!

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten maar 2 uur wachten is echt te lang. Dan zorg je maar voor meer bezorgers

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht Duurde 2,5 uur voor ik me eten kreeg 3 keer gebeld en elke keer ja het is onderweg Ja bull shit dus Bestel hier nooit meer Serves is gewoon KUT!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben wij anderhalf uur moeten wachten tot het bezorgd werd, dit kwam door een ongeval van een andere bezorger. Op het minst had po-on ter compensatie een portie kroepoek er extra bij kunnen geven met excuses

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2.5 uur oo de bestelling gewacht. Telefonisch niet bereikbaar. Ik moest weg die avond en had geen tijd meer om ergens anders te bestellen. Ik heb dus zonder eten de avond in gegaan. Voor nooit meer dit restaurant een dikke nul als cijfer.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

the best in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb zelf moeten bellen of ze me niet vergeten waren. En dit is niet de eerste keer. Het eten is altijd goed, maar de levering laat wel meerdere keren te lang op zich wachten. 2 uur is toch niet aanvaardbaar. Of geef even een belletje als het zolang gaat duren

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd waren wij zeer zeker tevreden. Het was heerlijk. Vanwege de verbouwing van de keuken kunnen we niet koken, dus Poon is dan beste wat wij kunnen doen. Hartelijk bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte levering. Heerlijk eten en goed qua timing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 6 uur besteld en het eten was er om half 8 pas Maar het was wel lekker.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en heerlijk heet nog .jammer de bezorging te laat was

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer fantastisch. Helaas was de bezorging weer te laat en dit keer 1/2 uur. 16:30 besteld om 17:30 te bezorgen. 18:00 afgeleverd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten ?

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd na twee en een halfuur eindelijk gebracht. Het was lauw en zeker niet de kwaliteit die ik van ze gewend ben. Ik was gebeld dat het wat later kwam maar dat het zolang duurde was erg jammer. De bezorger was zeer aardig en verontschuldigde zich wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk prima. Maar het duurde 2 uur voordat het werd bezorgd ??

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Er is netjes gebeld dat het later kon worden. Kwam toch precies op tijd . Top

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd nog nooit slecht eten gehad altijd perfect ik GA alleen hier chinees halen nooit ergens anders ????

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

On 8 uur online besteld om het om kwart over 5 te bezorgen. Half 6 gebeld of het nog geleverd werd. 10 voor 6 pas bezorgd. Heeeeeel slecht!!!

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In alles perfect het was heerlijk. Tot de volgende keer. En bedankt. Groetjes Tjalda

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke mensen en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Alles goed,alleen belachelijk dat je voor een plastic tas moet betalen

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en het eten kwam keurig op tijd .

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

alles prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op het eten. We hadden al geen honger meer. Ik heb nog gebeld waar het eten bleef. De telefoniste zei dat het zondag altijd druk is en dat het door het slechte weer kwam. Nou dat is dan jammer maar ik ga niet nog eens 2 uur wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Super handig dat je via internet kan bestellen. A

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, complimenten aan de kok!!!! Geweldig! Van Tjap Tjoy tot Pekingeend...alles is zeer smaakvol!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij Po-On is altijd heerlijk! Vandaag de Mihoen Goreng Haasbiefsruk besteld, heerlijk!! Ik vind de tijd tussen bestellen en bezorgen wel lang duren. Vaak meer als 1uur. Verder raad ik het iedereen aan!

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd ruim 2 uur. Ook al is het zondag, dit veel te lang en niet acceptabel! Wij waren ook erg boos hierover

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur wachten ??

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb liever een telefoon nummer maar is toch goed gegaan

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

L.s., Het eten smaakt prima! Echter een bestelling die om 17.31u via de website wordt gemaakt en pas na telefonisch contact om 18.44 u wordt bezorgd is (veel) te laat... dit mag in mijn optiek max. 45 min. duren na bestelling. Ik probeer het binnenkort nogmaals, mocht het zich niet verbeteren heb ik voor de laatste x besteld bij PO-ON. mvg M. zuurbier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk warm. Kip in kerriesaus was veel pittiger dan andere keren.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al het eten lag los in de tas, de loempia zat vast in het papieren zakje de inhoud kwam uit het zakje en de natte buitenkant bleef in het zakje plakken. Ik bestel hier nooit meer het was gewoon ranzig ben naar de snackbar gegaan om te eten.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles altijd prima in orde! Goed eten, netjes verpakt, keurig op tijd.

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het eten was op de afgesproken tijd!!! Super weer.

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was werkelijk heerlijk. De gebakken banaan zou wel iets langer doorgebakken mogen worden. Die was wat bleek en droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd netjes gebeld dat de bezorging erg lang ging duren dus we hebben het opgehaald. Het eten was erg lekker en zeker een aanrader!

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.01 besteld en het werd om 20.10 bezorgd. Schandalig lang. Drie keer gebeld. Althans 3 keer iemand aan de telefoon gehad. Voor de rest i gesprek toon. 1 keer en nooit weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als gewoonlijk weer heerlijk gegeten.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een menu voor 2 personen besteld, maar we hadden er zeker wel met 4 personen van kunnen eten. De smaak van de Babi Pangang en de Foe Yong Hai was goed, de Tjap Tjoy hebben we nog niet kunnen proeven (zit in de diepvries...). Het eten werd precies op het tijdstip bezorgd zoals ik had aangegeven bij de bestelling, prima.

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 1 uur en 3 kwartier bezorgtijd op een woensdag vind ik veel te lang duren! Normaal 1 uur met uitloop naar max. 1 uur en 1 kwartier. Kwaliteit van het eten was zoals ik gewend ben van jullie, super!

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de rode saus was met de pindasaus door elkaar gelopen dus de sate en de kip was niet te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker, en was keurig gebeld dat het iets langer kon duren voordat het er zou zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk! Omdat ik een aantal keren ruim 1,5 tot 2 uur op mijn eten heb moeten wachten bestel ik nu mijn eten ruim op tijd en word het bezorgd op de tijd die ik heb aangegeven op de site. En dat gaat wel goed.

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Alles keurig in plastic verpakt dus niets open of lekkend. Lekker veel saus bij de loempia's. Tousisaus heerlijk pittig. Bestellen altijd bij Po-on en blijven dat doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.